2013. augusztus 29., csütörtök

Kuruc.info: Megállapodtak a ballibek - Mesterházy lenne a kormányfő

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
Megállapodtak a ballibek - Mesterházy lenne a kormányfő
Aug 29th 2013, 13:53

Megállapodott az MSZP és az Együtt-PM - jelentette be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke az Együtt-PM vezetőjével, Bajnai Gordonnal közösen tartott sajtótájékoztatón.

Elmondta, hogy minden körzetben közös jelöltet, ugyanakkor külön országos listát állítanak. A 106 egyéni választókerületből 75-ben a szocialista párt, 31-ben az Együtt-PM adja a képviselőjelöltet. Az Együtt-PM-nek jutó 31 körzetből hét budapesti, így a II., az V., a VII., a XII., a XVI., a XXI. és a XXII. kerület, valamint köztük van az egyik miskolci, debreceni, szegedi, győri és kaposvári körzet is. Azt is eldöntötték, hogy összehangolják a kommunikációt, együtt kampányolnak.

Bajnai Gordon arról számolt be, hogy miniszterelnök-jelöltet nem állítanak, csak listavezetők lesznek, a kormányfőjelöltet pedig a győztes párt adja.

Újságíróknak mindketten azt mondták: az egyénijelölt-állítás összehangolása és a két külön lista garantálja a lehető legtöbb ellenzéki szavazat begyűjtését.

Mesterházy Attila hozzátette: az MSZP hamarosan tárgyalásokat kezd a többi "demokratikus" ellenzéki párttal - köztük Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójával -, amelynek politikusai helyet kaphatnak a szocialisták listáján, vagy akár elindulhatnak az MSZP-nek jutó egyéni körzetek némelyikében.

(InfoRádió nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése