2013. október 11., péntek

Kuruc.info: A XVIII. kerületi jobbikosok várták, és méltón fogadták a szabadlábon lévő Gyurcsányt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A XVIII. kerületi jobbikosok várták, és méltón fogadták a szabadlábon lévő Gyurcsányt
Oct 11th 2013, 14:40

Gyurcsány Ferenc a XVIII. kerületbe látogatott, a helyszínen a kerületi Jobbik méltón fogadta. A Hír TV tudósításából persze nem derült ki, hogy a helyi Jobbik szervezte az akciót.

A rendezvény kezdete előtt egy órával a kerületi Jobbik tagjai mobilhangosítással jelentek meg a Kondor Béla Művelődési Ház előtt, ahol az eseményre érkező vendégeket gyurcsányi színvonalú gondolatokkal készítették fel – bemelegítésként – az est további részére.

A látogatók közül többen jelezték felénk, hogy az "őszödi igazságbeszédet" csak az értelmes és okos emberek fogják fel, s tudják megérteni. Mi csak abban bízunk – bár a folyamatok nem feltétlenül ezt mutatják –, hogy a borzalmas bűntettüket beismerő rablógyilkosokat, "öregezésből" megélő tolvajokat igazságbeszédük elmondása után nem engedik majd szabadlábon, hogy tovább garázdálkodjanak. Hiszen attól, hogy valaki beismeri bűnét, még nem mentesülhet a méltó büntetése alól – fejtette ki Hartaházi Miklós, a Jobbik kerületi elnöke.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése