2013. október 11., péntek

Kuruc.info: Mily meglepő: újabb üldözött zsidó a Federal Reserve élén

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
You Can Make a Difference

By planting ten trees and ensuring that all our clothing is produced responsibly we allow each and every customer to make a difference. Join us today!
From our sponsors
Mily meglepő: újabb üldözött zsidó a Federal Reserve élén
Oct 11th 2013, 16:41

Barack Obama, amerikai elnök megnevezte a jelöltjét az amerikai központi bank, a Federal Reserve élére. Teljesen érthető, ha Obama a sokat szenvedett és még ma is sok helyen méltánytalan üldözést elszenvedő zsidóság soraiból választotta ki az USA és a világ pénzügyeit irányító nagy hatalmú intézmény jövendő elnökét.

Egyfajta kárpótlásról lehet tehát szó a sok üldöztetésért, de ezen kívül nyilvánvalóan senki sem lehet alkalmasabb a banki és pénzügyi műveletek irányítására, mint a „választottak". Mindamellett csakis a gaz náciknak és antiszemitáknak juthat eszükbe, hogy a bankelnökök etnikai hovatartozását firtassák.

Zoom

A 67 esztendős dr. Janet Yellen jelenleg a Federal Reserve alelnöke. A kinevezéséhez a szenátus jóváhagyására is szükség van, amely azonban meg fog születni, mivel a zsidó lobbi teljes mértékben egyetért Barack Obama döntésével.

A cionista nyugati sajtó a Federal Reserve „első női elnökeként" dicsőíti Yellent. Kétségtelenül ő lesz a bank első női elnöke, viszont a 11. zsidó az intézmény élén annak létrejötte (1913) óta. Az előző zsidó elnökök az alábbiak: Charles Sumner Hamlin (1914-16), William Proctor Gould Harding (1916-22), Daniel Richard Crissinger (1923-27), Roy Archibald Young (1927-30), Eugene Isaac Meyer (1930-33), Eugene Robert Black (1933-34), Arthur Frank Burns (1970-78), Paul Adolph Volcker (1979-87), Alan Greenspan (1987-2006) és Ben Bernanke (2006 óta). Persze mindez csakis a véletlen műve lehet. Vagy ha nem véletlen, akkor azért van, mert a zsidók mindenkinél okosabbak. Zsidó világuralom pedig nincs.

Perge Ottó - Kuruc.info

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése