2013. október 11., péntek

Kuruc.info: Fia iskolai zaklatására késeléssel válaszolt egy naszályi férfi

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Fia iskolai zaklatására késeléssel válaszolt egy naszályi férfi
Oct 11th 2013, 07:08

A Komárom-Esztergom megyei Naszály egyik buszmegállójában várta a 40 éves férfi azt a fiatalt, aki többször is bántalmazta a fiát. Csak a nevét kérdezte és már szúrt is.

Iskolába tartott a sértett, mikor a támadás érte 2013. október 10-én reggel Naszályon. A buszmegállóban találkozott össze F. Ferenccel, aki már várta őt. A 40 éves férfi csak a sértett nevét kérdezte, majd szúrt. A fiatal férfinak sikerült elfutnia és támadója is megelégedett ennyivel. A bántalmazott sérülései miatt kórházba került, támadóját pedig otthonában elfogták a tatai rendőrök.

Az egyenruhások nadrágja zsebében megtalálták azt a kihajtható pengéjű bicskát, mellyel megszúrta áldozatát. F. Ferenc nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, már elfogásakor elismerte, ő szúrta meg két alkalommal a sértettet. Későbbi gyanúsítotti kihallgatását megerősítette korábbi vallomását.

Elmondta, hogy a sértett az iskolában több alkalommal is bántalmazta a fiát, az őt ért sérelmeket kívánta megtorolni. F. Ferenc ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 40 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

(Kemma)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése