2013. október 11., péntek

Kuruc.info: Az iráni külügyminiszter betiltotta az anticionista konferenciát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Az iráni külügyminiszter betiltotta az anticionista konferenciát
Oct 11th 2013, 09:58

Mohámmád Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter betiltotta a novemberre tervezett éves anticionista konferenciát, amelyen az idén a világ 63 országából érkeztek volna küldöttek - jelentette a Press TV nyomán az Izraeli Rádió. Közben Bibi Netanjáhu izraeli kormányfő Irán megtámadásával fenyegetőzik, az izraeli légierő harci repülői pedig a nagy távolságban végrehajtandó támadást gyakorolják.


Mohámmád Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter

Mohámmád Dzsavád Zaríf perzsa külügyminiszter betiltotta, hogy az előzetes terveknek megfelelően a jövő hónapban Teheránban megrendezzék az elmúlt esztendőkben rendszeressé vált anticionista világkonferenciát. Az Új Látóhatár elnevezésű idei találkozóra 63 országból érkeztek volna a külföldi meghívott küldöttek, akik elsősorban a zsidó állam által megszállt palesztin területeken elkövetett törvénytelenségeket vitatták volna meg. A londoni The Daily Telegraph című lap már tegnap tényként közölte, hogy az idén Teheránban nem lesz anticionista konferencia, mert a nemrégen megválasztott Hászán Roháni elnök elődje, Mahmúd Áhmádinezsád szinte minden Izraellel és a zsidósággal kapcsolatos politikáját felülvizsgálva és átértékelve nem engedélyezi az összejövetel megtartását Teheránban.


Hászán Roháni iráni elnök

Az anticionista konferencia betiltásának hírére Iránban máris több ismert politikai és vallási személyiség bírálta az új perzsa elnök, Hászán Roháni személyes döntése nyomán született intézkedést. A bírálók hangsúlyozzák, hogy Roháni egyre inkább lemond az iráni érdekek képviseletéről, eladja az országot a Nyugatnak és cionistáknak, miközben Netanjáhu izraeli miniszterelnök napok óta nyíltan Irán megtámadásával fenyegetőzik, az izraeli légierő harci repülői pedig perzsa célpontok elleni támadást gyakorolják.

Hering József - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése