2013. október 11., péntek

Kuruc.info: Olvasónk tapasztalata a Mercedes "titkos" utómunkálatokra épített budaörsi telephelyéről

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Olvasónk tapasztalata a Mercedes "titkos" utómunkálatokra épített budaörsi telephelyéről
Oct 11th 2013, 13:56

Tisztelt Szerkesztőség!

Kellően sokáig halogattam azt, hogy a létező legtömörebben, de valahogy hírt adjak arról, hogy milyen dolgokat tapasztalhattam meg a mindenki által agyba-főbe dicsért Mercedes-gyárban, illetve annak budaörsi "titkos" utómunkálatokra épített telephelyén.

Tömören. Hónapokon át munkaszerződés, bejelentés nélkül napi minimum 13 órában feszített tempójú munka szombat-vasárnap is. A július végi, augusztus eleji kánikulában pihenőidő és ivóvíz nélkül. Aki esetleg feladta, és tette ezt okkal, mert már az egészsége rovására ment (rohammentő vitt el kollégát), azt minden szívfájdalom nélkül cserélték le szlovák állampolgárságú illegális munkavállalókra. Az már csak egy kis humoros betét a történethez, hogy akadt köztünk mongol srác is. Nem vagyok rasszista, ezekkel a srácokkal nem is volt probléma, hiszen dolgozni akartak. Az igazán szomorú az, hogy a mai napig nem egynek van elszámolási problémája. Ugyan a rutinosabbak lefénymásolták a jelenléti íveket, rendelkeznek belépőkártyával a cég területére, hiába léteztek ott hónapokig szinte fantomként. Nem teszik meg a megfelelő lépést, hiszen melósok, akik a két kezükből élnek, és nem mennek bele jogi huzavonákba egy ekkora céggel.

Bőven lenne mit írnom az ott tapasztalt dolgokról, akár a nevem vállalásával is. Stratégiai partner? Munkahelyteremtő? Hitegetésből, hazudozásból jelesre vizsgáztak az ottani, magukat főnöknek nevező kretének. Vicc az egész.

Köszönettel:

Egy romantikus idealista dokkmunkás

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése