2013. október 7., hétfő

Kuruc.info: Túladagolásban halt meg egy 18 éves szarvasi lány

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
What drives your body?

Explore your exercise, sleep and food data to discover your body on projectaddapp
From our sponsors
Túladagolásban halt meg egy 18 éves szarvasi lány
Oct 7th 2013, 08:27

A Beol információi szerint túladagolás miatt vesztette életét egy szarvasi nő. A rendőrség őrizetbe vett egy 46 éves férfit, akitől a lány a drogot kaphatta.

A lap helyi információját több netes forrás is megerősíti, többek közt a Gyertyaláng.hu gyászoldal, mely szerint a Gyulán született szarvasi lány szombaton hunyt el az orosházi kórházban.

Ugyancsak részvétnyilvánításokkal van tele a lány Facebook-oldala, főként helyi ismerősei megdöbbenésüknek adnak hangot az elhunyt lány idővonalán.

A rendőrség is megerősítette a hírt: közleményük szerint kórházba szállítása után életét vesztette egy 18 éves lány, aki a rosszulléte előtt olyan társaságban szórakozott, ahol a gyanú szerint kábító vagy bódító hatású szert fogyaszthattak.

Az orosházi kórházba szombaton az esti órákban beszállítottak egy 18 éves szarvasi nőt, aki pár órával később, éjfél körül elhunyt. Orvosi ellátása során felmerült a lehetősége annak, hogy a rosszullétét megelőzően valamilyen kábító vagy bódító hatású szert fogyasztott. Miután a kórház értesítette a halálesetről a rendőrséget, a Szarvasi Rendőrkapitányság soron kívül megkezdte a történtek körülményeinek vizsgálatát.

Ennek során kiderült, hogy az elhunyt fiatal pénteken este baráti társaságával szórakozott Békéscsabán. A nyomozás eddigi adatai szerint ezen az összejövetelen többen fogyaszthattak valamilyen kábító vagy bódító hatású szert. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek egy férfit, aki a jelenlegi információk szerint ilyen anyagot adott át a társaságnak.

A 46 éves békéscsabai Sz. Zoltán ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben a Békéscsabai Rendőrkapitányság folytat nyomozást, melynek során szakértőkkel vizsgálják, van-e összefüggés a haláleset, illetve a kábító vagy bódító hatású szer fogyasztása között.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése