2013. október 7., hétfő

Kuruc.info: Demokrácia van: éjjel nem szabad zavarni a sorozatgyilkos urakat - kijöhet az ötödik cigány is

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Demokrácia van: éjjel nem szabad zavarni a sorozatgyilkos urakat - kijöhet az ötödik cigány is
Oct 8th 2013, 05:21

Nagybevásárlást tartott Rostás Elemér (51) és fia, Henrik (26) egy családtagja a szökés előtt pár órával – mondták a helyiek, akik szerint már ekkor a menekülésre készült a két sorozatgyilkos cigány. Négy nappal az ároktői bandatagok lelépése után még mindig rejtély, hová lettek Rostásék.

– Április óta ezt fújom, hogy el fognak menekülni! – háborgott a polgármester, Vargáné Kerékgyártó Ildikó, aki szerint egy törvénymódosítással elkerülhető lehetett volna mindez. – Sajnálom a rendőröket, itt voltak napi 24 órában, ám éjjel a jogszabály szerint nem zavarhatták őket, mert nekik is jár a nyugalom. A környező településeken pedig megszaporodtak a lopások. A bűnözők ugyanis kiszagolták, hogy minden egyenruhás Ároktőn van – sóhajtott a polgármester.

Eddig a helyiek szerint a két retek remekül elvolt otthon, órákon át súlyzóztak az udvaron. Annak, hogy Rostásék kereket oldottak, K. András, az ötödik bandatag örülhet a legjobban. Ugyanis az október 21-i tárgyaláson egy szagmintával foglalkozó szakértőt hívtak vissza.

– Az ügyésznek indítványoznia kell, hogy a vádlottak távollétében folytassák az eljárást – mondta Fridman Róbert ügyvéd. Ha elnapolják a tárgyalást, november 23-án kijöhet az ötödik bandatag is.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése