2013. október 12., szombat

Kuruc.info: Steiner ismét hoppon maradt: az ügyészségi felülvizsgálat szerint sem törvénysértő Csatáryra emlékezni

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Steiner ismét hoppon maradt: az ügyészségi felülvizsgálat szerint sem törvénysértő Csatáryra emlékezni
Oct 12th 2013, 08:18

Az ügyészségi felülvizsgálat megállapította, hogy a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság feljelentést elutasító határozata helytálló - értesült a Magyar Hírlap a Fővárosi Főügyészségtől.

A napilap szombati számában megjelent cikk ismerteti, hogy a felülvizsgálatot végző XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség ezzel együtt azt is megállapította, hogy a rendőrség az eljárási törvénnyel ellentétben helytelenül biztosított a feljelentőnek panaszjogot a határozattal szemben.

A feljelentő ugyanis nem központi államigazgatási szerv képviseletében tette a feljelentést, sértetti jogállására vonatkozó adat pedig nem merült fel. A kerületi ügyészség tehát csak abban a vonatkozásban módosította a feljelentést elutasító határozatot, hogy a törvény alapján az ellenpanasznak nincs helye.

A lap felidézi: az augusztus 17-i FTC–MTK labdarúgó-mérkőzésen kifeszített, a nemrég elhunyt, a zsidók által háborús bűnökkel vádolt Csatáry Lászlóra emlékező molinó ügyében azután indult eljárás, hogy Steiner Pál szocionista országgyűlési képviselő legfőbb ügyészhez intézett kérdését Polt Péter feljelentésként értékelte. Ennek elutasítása után szintén a (ki)választott képviselő Steiner kérdésére Polt jelezte, hogy az ügyészség elrendelte a határozat felülvizsgálatát.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése