2013. október 12., szombat

Kuruc.info: Forgalomkorlátozások lesznek ma Budapesten

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Forgalomkorlátozások lesznek ma Budapesten
Oct 13th 2013, 04:56

A Budapest Maraton és az Egészség Hídja elnevezésű rendezvény miatt szinte egész nap jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a maraton szervezője az MTI-vel.

A futóverseny miatt reggel fél nyolctól időszakosan zárnak le bizonyos útszakaszokat. Az érintett utak között van a budai alsó rakpart a Rákóczi híd és a Margit híd között, a pesti alsó rakpart a Dráva utca és a Közraktár utca között, a Hősök tere, az I. kerületi Fő utca, a Kálvin tér, a Lánchíd, a Szabadság híd, a Margit híd, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Váci út és a Városliget körút egy-egy szakasza.

A lezárások pontos üteméről ezen a honlapon adnak tájékoztatást.

A lezárás miatt a BKK számos járata módosított útvonalon közlekedik majd, például az 1-es villamospótló járatai, a 9-es busz, a 19-es és 41-es villamosok is. A kisföldalatti reggel 7 és 9.30 között 2-5 perces követési idővel közlekedik, a 2-es metrópótlók pedig terelt útvonalon járnak.

Szintén vasárnap tartják, 15 és 18 óra között az Egészség Hídja rendezvényt, ennek idején lezárják az Attila út egy szakaszát, az Alagutat, a Lánchidat és a Széchenyi István teret, ezért módosított útvonalon közlekedik majd az 5-ös, a 16-os és a 105-ös járat.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése