2013. szeptember 2., hétfő

Kuruc.info: Nagy erőkkel keresnek egy zuglói cigány stricit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Nagy erőkkel keresnek egy zuglói cigány stricit
Sep 2nd 2013, 09:50

Nőket tartott fogva és kényszerített prostitúcióra egy nő és élettársa a főváros 14. kerületében. A rendőrség szerint a férfi éheztette és verte is két áldozatát. Nagy erőkkel keresik.

Az eddigi adatok szerint a gyanúsított élettársával 2013. augusztus elejétől egy zuglói bérelt ingatlanban egy budapesti, majd augusztus 28-tól egy baktalórántházi fiatal nőt tartott fogva és prostitúcióra kényszerítette őket.


Németh László

A két elkövető a sértetteket éheztette, fenyegették őket. Egyiküket Németh László több alkalommal bántalmazta - írja a police.hu.

Az egyik sértettnek végül sikerült a bűncselekményről telefonon értesítenie a fővárosi rendőröket. A nyomozók a Terrorelhárítási Központ bevetési egységét kérték fel az elkövetők elfogására, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy fogvatartójuk fegyverrel rendelkezik.

A rendőrök kiszabadították a két fogvatartott nőt. Az elkövetőket ott nem találták, fél órával később K. Rózsát VII. kerületi tartózkodási helyén elfogták és elrendelték előzetes letartóztatását. Németh Lászlót elfogató paranccsal körözik.

(Police - Borsonline)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése