2013. augusztus 28., szerda

Kuruc.info: Ukrajna: Jézus-szobrot gyaláznak a zsidók, majd csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Ukrajna: Jézus-szobrot gyaláznak a zsidók, majd csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus
Aug 28th 2013, 18:24

Az ukrajnai Umen településen „Isten ajándékai" meggyaláztak egy Jézus-szobrot, melyet a nyáron állítottak fel ukrán keresztények a magát „zsidó messiásnak" tartó Nachman Breslover rabbi sírjának közelében. A fehér színű Jézus-szoborra a rabbi nyughelyére érkező zarándokok festették fel héber nyelven az alábbi két mondatot: „Ez a bosszúnk a gójokon! Ne gyalázzátok Isten nevét!"

A sírhoz zarándokoló haszid zsidók zokon vették, hogy a Jézust a kereszten ábrázoló szobrot éppen a rabbi nyughelyének közelében állították föl, arra emlékezve, hogy 1025 esztendővel ezelőtt tért meg a kereszténységhez a Kijevi Rusz elnevezésű államalakulat. Válaszul a Jézus-kereszt meggyalázására, ismeretlen személyek Priluki városában egy zsidó temetőben sírokat rongáltak meg. Az Ukrajnai Zsidó Bizottság felszólította a kormányt, hogy fékezze meg a terjedő antiszemitizmust.

Hogy Ukrajnában sem népszerűek a zsidók, annak számos oka van. Eltekintve az évszázadokon keresztül zajló zsidó uzsorázástól, az ukránok lelkében mély nyomokat hagyott a bolsevik terror, annak is egyik legborzalmasabb fejezete: az úgynevezett holodomor, amelynek során több millió (egyes számítások szerint hat-hétmillió) ukrán parasztot éheztettek halálra a Szovjetunió kommunista vezetői. Az ukránok jelentős része nem felejtette el, hogy úgy a bolsevik párt vezetői, mint az ellenálló parasztok körében vérfürdőt rendező NKVD-osztagok tagjai között jelentős számban akadtak zsidók.

Mindez persze a múlt – mondhatnánk, azonban sajnos nem egészen így van. Igaz, manapság nem éheztetik, és nem gyilkolják halomra az ukránokat. Azonban George Soros és más zsidó nagytőkések óriási befolyással rendelkeznek Ukrajna gazdasága, pénzügyi intézményei és médiája felett. Az ukrajnai zsidó elit egyik jellegzetes figurája, az ukrán-izraeli-amerikai hármas állampolgár, a milliárdos Alexander Levin az alapítója az Orosz Nyelvű Zsidóság Világfórumának. A szervezet nyíltan felvállalt céljai az alábbiak: a feltételezett iráni nukleáris fegyverkezés elleni nemzetközi összefogás megszervezése, a "zsidó messiás" eljövetelének előkészítése, és Izraelben a mózesi törvények népszerűsítése. Vagyis elmondhatjuk, hogy az orosz nyelvű (köztük az ukrajnai) zsidóság céljai nem feltétlenül esnek egybe az orosz és ukrán nemzeti érdekekkel.

Annak ellenére, hogy Ukrajna 48 millió lakójának 0,5%-a zsidó származású, az ország négy leggazdagabb milliárdosa közül három tartozik „Isten ajándékai" közé. (Igor Kolomojszkij, Gennagyíj Bogoljubov, valamint Victor Pincsuk, aki a korábbi ukrán elnök, Leonyid Kucsma veje).

Mindez nyilván véletlen, netán a zsidók zsenialitásának bizonyítéka, az pedig súlyos gyűlölködő hajlamra és antiszemitizmusra vall, ha bárki is azt feltételezi, hogy a zsidó oligarchák érdekeik előmozdítása és hatalmuk további erősítése céljából összefognak egymással.

Perge Ottó

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése