2013. augusztus 28., szerda

Kuruc.info: Szíriaiak tízezrei menekülnek a zsidóbérenc koalíció csapásai elől

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Szíriaiak tízezrei menekülnek a zsidóbérenc koalíció csapásai elől
Aug 28th 2013, 17:00

A katonai csapásoktól tartva sok ezer szíriai hagyta el otthonát. Egy libanoni határőr szerdai közlése szerint huszonnégy óra leforgása alatt mintegy 10 ezren menekültek Libanonba.

A masznái határátkelőhöz Damaszkusz különböző negyedeiből érkeztek polgári személyek, főleg nők és gyerekek, miközben ellenzéki források szerint a törvényes vezetéshez hű családok a fővárosban kerestek menedéket. A Damaszkusztól délnyugatra lévő Moadhamiját al-Sám településen tartózkodó "felkelők" arról számoltak be, hogy a közelben fekvő falvakból a családok a fővárosba utaztak személyes holmikkal megrakott teherautókon. A beszámoló szerint néhány katona is csatlakozni akart a családjához, feletteseik azonban ezt megakadályozták.

Az ellenzéki Szíriai Nemzeti Koalíció (SZNT) szerdán közölte: "elképzelhető, hogy a rezsim hamarosan mérgesgáz-támadást fog végrehajtani Damaszkusz keresztény elővárosai ellen". (Magyarul ők már tudják, hogy "mi fog történni", azaz mit fognak majd Aszadékra kenni, s mivel próbálják majd ellene fordítani a keresztényeket is - a szerk.)

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése