2013. október 3., csütörtök

Kuruc.info: Újabb "romantikus" jemeni történet: 15 éves korára öt terhességen volt túl a 11 éves korában férjhez adott lány

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Újabb "romantikus" jemeni történet: 15 éves korára öt terhességen volt túl a 11 éves korában férjhez adott lány
Oct 3rd 2013, 07:32

A jemeni kislányt azért adták hozzá a nála háromszor idősebb unokatestvéréhez, mert a családja képtelen volt eltartani. A férfi brutálisan bánt az általa csak szextárgynak tekintett gyerekkel - írja a The Daily Mail.


Noora Al Shami tíz év után, egy jótékonysági szervezet segítségével tudott megszökni kegyetlen férjétől, akihez családja kényszerítette 11 éves korában.

A nála háromszor idősebb, távoli unokatestvér, aki feleségül vette, brutálisan bánt vele, és ahogy a mára szabaddá vált lány fogalmaz: "a házasság neki eszköz volt, hogy aljas állatként viselkedjen".

A rendszeresen megerőszakolt és bántalmazott lány 15 éves korára már 5 terhességen volt túl, ebből kétszer elvetélt, három gyermeket pedig megszült. Férje várandósan is folyamatosan verte.

Bár többször panaszkodott az elszenvedett kínzások miatt, senki nem segített neki. Az Oxfam nevű szervezet és egy jemeni női szervezet segítségével végül elszökött, majd el is vált a brutális férfitől, ám utána óriási nehézségek során talált csak munkát, és ellenséges környezetben kellett élnie, mivel mindenki elítélte tette miatt.

A gyermeklányok férjhez kényszerítése nem ritka Jemenben, bár nemzetközi jogvédő szervezetek folyamatosan próbálnak nyomást gyakorolni az ország kormányára, hogy 18 évre emelje a házasságkötés törvényes korhatárát.

(The Daily Mail - Bors nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése