2013. október 3., csütörtök

Kuruc.info: Lövöldözés volt a Capitoliumnál

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Lövöldözés volt a Capitoliumnál
Oct 3rd 2013, 19:21

Több lövés is eldördült a washingtoni szenátusnak és kongresszusnak helyet adó Capitolum épületében - írja a Washington Post. Egyelőre ellentmondásos hírek vannak a támadásról, a rendőrség lezárta az egész környéket. A környező metróállomások egyelőre nyitva vannak.

A CNN szerint hangosbemondón szólítják fel a képviselői irodaház dolgozóit, hogy bújjanak fedezékbe. A CNN tudósítója szerint egy ember megsérült.

Közben egy republikánus képviselő, Tim Griffin azt írta a Twitteren, hogy azt mondták neki, letartóztatták a lövöldözőt.

Gerry Connolly republikánus és Matt Cartwrigth demokrata képviselő éppen az épület egyik erkélyén állt, amikor két sorozatlövést hallottak a Rayburn Irodaházból. "Két nagyon gyors sorozat volt" - mondta Connolly, aki tisztán hallotta, hogy a Rayburn irányából jöttek a lövések. "Ezután mi és a többi ember is ráeszmélt, hogy nem tűzijátékról van szó, olyan volt, mint egy díszsortűz". Azt is elmondák a Washington Postnak, hogy látták, amint emberek rohannak ki az épületből.

(Origó nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése