2013. október 3., csütörtök

Kuruc.info: Potenciális pedofil ragadozót engednek vissza a társadalomba 12 hónap után Angliában

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Potenciális pedofil ragadozót engednek vissza a társadalomba 12 hónap után Angliában
Oct 3rd 2013, 14:26

York - Az uszoda öltözőjében kukkolta diákjait egy perverz brit tanár – egy 9 éves kislány buktatta le, aki észrevette, amint a férfi filmezi őket.

Christopher Gibbons (26) a telefonjával készített felvételeket arról, ahogy a kisiskolások fürdőruhába öltöznek át az úszásoktatás előtt. Miután a kislány észrevette, hogy a tanár az ajtó alján átcsúsztatva az öltözőben próbál róluk pucér felvételeket készíteni, szólt az édesanyjának, aki azonnal értesítette a rendőrséget – írja a Daily Mail.

A nyomozók elkobozták a férfi telefonját, és olyan videókat is találtak rajta, amelyen egy-egy ismeretlen nő zuhanyozik. Valószínűleg őket is tudtuk és beleegyezésük ellenére, titokban filmezte le a kukkoló.

A bíróság mindössze 12 hónapos börtönbüntetésre ítélte a perverz tanárt, aki beismerte a kukkolást, illetve a pornográf felvételek készítését is. Gibbons kerek 10 évre felkerült a szexuális bűnözők listájára; soha többé nem dolgozhat gyerekekkel, és az otthoni internet használatát is korlátozták, mintha ezek meggátolhatnák őt egy szexuális bűncselekmény elkövetésében.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése