2013. október 3., csütörtök

Kuruc.info: Ilyen óriásplakátokkal, fiatal arcokkal nyomul októberben a Jobbik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
CloudMailin

Incoming Email for your web app. Get started in minutes and scale effortlessly when you need it.
From our sponsors
Ilyen óriásplakátokkal, fiatal arcokkal nyomul októberben a Jobbik
Oct 3rd 2013, 11:17

A napokban ragasztják ki szerte az országban az alábbi óriásplakátokat, illetve a Jobbik történetében először ún. citylight plakátokkal is megjelennek buszmegállókban, metróban, jellemzően tehát olyan belvárosi helyeken, ahol óriásplakátok nincsenek (és ahol egyúttal a Jobbik támogatottsága az átlagosnál rendszerint jóval alacsonyabb).

Zoom

Vona Gábor Facebook-bejegyzése: Egy werkfotó

Az alábbi kép az óriásplakát kampányunk fotózásán készült, ami nagyon jó hangulatban telt. Ezen a werkfotón éppen pislogok, de azért azt megígérhetem, hogy a végül kiválasztott képen, amely az ország minden pontján látható lesz, sikerül jobb arcot vágnom. Célunk, hogy üzenjünk a magyar társadalomnak: a Jobbik a fiatalok körében már most a legnépszerűbb, de a választásokig a többi korosztályban is javítani fogunk. Van programunk, elszántságunk és hitünk. A jövőt nem lehet megállítani.

Zoom

Dúró Dóra Facebook-bejegyzését megosztotta Vona Gábor is: Akinek nem jutott csaj...

Az októberi óriásplakát- és citylight-kampányunk fényképezése is jó hangulatban történt. Én már csak a szoptatás miatt sem ihatok alkoholos italt, így jókedvem inkább a társaságunkban megszokott viccelődésnek volt köszönhető. E képen a derültséget az okozta, hogy Vona Gábor a fotósnak panaszkodva azt mondta, az ő félszeg beállítása ebben a 4 fiú - 3 lány csoportban azt a szerencsétlen képet sugallja majd, hogy vannak négyen fiúk a buliban, akik közül csak neki nem jutott csaj, azért áll a szélén oly szerencsétlenül :-)

Amúgy elnökünktől származik a kampányunk ötlete is: hívjuk fel a figyelmet arra, hogy már a közvélemény-kutatások szerint is a Jobbik a legnépszerűbb párt a fiatalok körében, s ez a tény még az idősek számára sem negatív. Miközben a Jobbikot mint valami idejétmúlt, őskonzervatív pártot próbálnak bemutatni a médiában, a fiatalok leginkább bennünk bíznak.

Zoom
Zoom
Rákattintva nagyobb méretben is letölthetőek

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése