2013. október 3., csütörtök

Kuruc.info: Önálló kapitányságot akar Soroksáron a Jobbik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Retargeting on Facebook?

Get more sales and conversions with Facebook retargeting. Try it free for 14 days. Set up takes just minutes!
From our sponsors
Önálló kapitányságot akar Soroksáron a Jobbik
Oct 3rd 2013, 12:28

A Jobbik a múlt heti soroksári gyilkosság kapcsán azt kezdeményezi, hogy legyen önálló rendőrkapitánysága Budapest XXIII. kerületének.

Az erről szóló országgyűlési határozati javaslatot már be is nyújtotta az ellenzéki párt a parlamentnek - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Szilágyi György.

A párt budapesti elnöke emlékeztetett rá: a 36 éves édesanya holttestét múlt szerdán találták meg a kerületi Szigetdűlőn. A gyilkos felderítésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) 14 rendőrből álló nyomozócsoportot hozott létre.

Szilágyi György kiemelte: jelenleg a XXIII. kerületnek a XX. kerülettel közös rendőrkapitánysága van helyileg a XX. kerületben. A Jobbik szerint "nonszensz", hogy egy 40 négyzetkilométeres, 20 ezer lakosú kerületre egy rendőrőrs jut, vagyis két rendőrautó járőrözik Soroksáron.

Arról is beszélt, hogy helyi civilek aláírásgyűjtésbe is kezdenek szombaton az önálló rendőrkapitányság létrehozása mellett. A Jobbik pedig szintén civilekkel közösen demonstrációt szervez szombatra Soroksárra, ahol a kerület közbiztonsági helyzetére kívánják felhívni a figyelmet.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése