2013. szeptember 1., vasárnap

Kuruc.info: Több ezren búcsúztatták Overdose-t a Kincsem Parkban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Build - Release - Deploy

Automate your build process. Integrates with 50+ Dev tools.
From our sponsors
Több ezren búcsúztatták Overdose-t a Kincsem Parkban
Sep 1st 2013, 17:35

Több ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban.

A magyar galoppsport valaha élt egyik leghíresebb képviselőjétől ünnepélyes keretek között, felvezetéssel vettek búcsút. Óriáskivetítőn felelevenítették pályafutását, a nagy győzelmeket, a legemlékezetesebb pillanatokat. A Blaskovich Ernő Emlékversenyben bemutatkozott Overdose testvére, Opium Bullet, aki megnyerte élete első versenyét.

Overdose is futott volna, azonban két hete bevérzett a patája, így ez elmaradt. A szervezők tájékoztatása szerint a négylábú jól viselte az ünnepséget, végig nyugodt volt.

A 2010 augusztusáig veretlen, sorozatban 14 futamot megnyert Overdose savós patairha-gyulladást kapott 2009-ben, emiatt veszélybe került karrierje. 2010-ben visszatért, de két megnyert futam után csak hetedik lett a baden-badeni Goldene Peitschén. Tavalyelőtt viszont ismét győzött, mégpedig Hoppegartenben, majd a Haydock Parkban és a Royal Ascoton is újfent bizonyította egyedülálló tehetségét, utóbbi helyszínen a negyedik helyen ért célba. Overdose 2011. november 13-án, Rómában futott legutóbb, és akkor győzött. Overdose most Németországba utazik fedezőménnek.

(MTI, Index)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése