2013. szeptember 1., vasárnap

Kuruc.info: A Jobbik-frakció szakértőit-alkalmazottait kitiltotta, a zsidókat konferenciázni hívja az Országházba Kövér

Blogtrottr
Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Build - Release - Deploy

Automate your build process. Integrates with 50+ Dev tools.
From our sponsors
A Jobbik-frakció szakértőit-alkalmazottait kitiltotta, a zsidókat konferenciázni hívja az Országházba Kövér
Sep 1st 2013, 09:49

Európában erősödik az antiszemitizmus (vajon miért, és kik miatt?), ezért a magyarok közpénzéből működtetett Tom Lantos Intézet – amelynek névadója maga is holokausztszökevény volt – nemzetközi konferenciát szervez október első napjaiban Budapesten, az Országházban.


Sokat elmondó kép: Kövér László nemzetközi zsidó szervezetek küldötteivel az Országházban A pusztaszeri országgyűlés című gobelin alatt
A holokausztipar fenntartásához önmaguk szükségességét is bizonyítaniuk kell, ezért az ötletszegény Zsidó élet és antiszemitizmus a mai Európában címmel rendez kétnapos nemzetközi konferenciát a Tom Lantos Intézet október elején, az eseményen az európai antiszemitizmus okaival és visszaszorításának lehetőségeivel, továbbá az európai zsidóságot érintő kiemelt kérdésekkel foglalkoznak.

Bíró Anna-Mária, az intézet megélhetési igazgatója az MTI-nek elmondta: azért rendezik meg most a tanácskozást, mert egyre nyilvánvalóbb, hogy Európában erősödik az antiszemitizmus, és a Tom Lantos Intézet a névadója örökségét, az emberi és kisebbségi jogok védelmét szem előtt tartva az antiszemitizmus elleni harc élére akar állni. 
Szoros verseny lesz, hiszen sokan akarnak ebből megélni...

A Tom Lantos Intézet vezetője a konferencia céljáról szólva azt mondta, egyrészt fel akarják mérni, mennyire erősödött az antiszemitizmus az elmúlt években, mi áll ennek a folyamatnak a hátterében, másrészt áttekintik az európai zsidóság politikai, kulturális és vallási helyzetét. Hazánk gyarmatosításáról, felvásárlásunkról nem beszélnek a nyilvánosság előtt, hiszen tanultak Simon Peresz nagy vihart kavart kijelentéséből.

Az intézet vezetője szerint az is fontos céljuk, hogy az eseményen részt vevő nemzetközi szakértők segítségével "ajánlásokat" fogalmazzanak meg a döntéshozóknak arra vonatkozóan, mit tehetnének a helyzet kezelésére a zsidó hódoltsági területen. S aki az "ajánlásokat" nem fogadja meg, az nyilván antiszemita, aminél elképzelni sem lehet szörnyűségesebb dolgot a világon.

Bíró Anna-Mária elmondta: a kétnapos konferenciát az Országház felsőházi termében tartják október 1-jén és 2-án. A konferencia megnyitóján Magyarország és Izrael is magas szinten képviselteti magát - közölte. Eközben ebben a fene nagy demokráciában a szavazók által az Országgyűlésbe küldött Jobbik frakciójának szakértői, a magunkfajta képviselők alkalmazottjai hónapok óta be sem tehetik lábukat munkahelyükre, mert Kövér László egyszerűen kitiltotta őket.

Az eseményen felszólal Martonyi János külügyminiszter, Anette Lantos, a pokollakó amerikai politikus özvegye, Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete, Mario Silva, a Nemzetközi Holokauszt Emlékezési Szövetség (International Holocaust Remembrance Alliance) elnöke, valamint Andrew Burns, a holokauszttal kapcsolatos ügyekkel foglalkozó brit különmegbízott. Szegedi Chanád talán még nem kapott titulust.

A Tom Lantos Intézet által szervezett konferenciát a Külügyminisztérium mellett az amerikai Lantos Alapítvány és a Felhívás a Lelkiismerethez Alapítvány (ACF) támogatja.

Bíró Anna-Mária hangsúlyozta: a Tom Lantos Intézet független, emberi és kisebbségi jogokkal foglalkozó szervezet, amely a kisebbségek társadalmi kirekesztése ellen küzd, és kiemelt figyelmet szentel a zsidó és roma közösségek helyzetének is. Az EU legnagyobb jogfosztott kisebbségének számító, szétszabdalt magyarság persze nem izgatja őket.

(A Magyar Talmudista Iroda PR-cikkét korrigálta: Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése