2013. szeptember 1., vasárnap

Kuruc.info: Orosz maffiózó szexuálisan zaklatta magyar alkalmazottait - közzétesszük elérhetőségeit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers

We destroy mediocrity. Whether you need a quick fix or a contract-to-hire, we have developers in the US & Europe ready for you. Hire an elite engineer with TopTal.
From our sponsors
Orosz maffiózó szexuálisan zaklatta magyar alkalmazottait - közzétesszük elérhetőségeit
Sep 1st 2013, 08:18

Kedves Szerkesztőség!

Hála Istennek, a Kuruc.info oldala sokat tesz a bűnözök és a magyargyűlölet ellen. Tudom, hogy a változást a hétköznapokban is el tudnánk kezdeni, pusztán azzal, hogy a törvénytelenségekkel és az igazságtalanságokkal szembeszállunk. Ezt sokszor azonban sajnos nem is olyan könnyű megtenni... Hogy miért is írom ezt? Mert velem olyan dolog esett meg, amiről a félelem miatt nem mertem eddig beszélni. Úgy hiszem, hogy ez kimeríti a bűncselekmény fogalmát, de félve a maffiától (?), nem mertem a hatóságokhoz fordulni.

Egy budai fitneszteremben dolgoztam 2 évvel ezelőtt pultosként, ahol az orosz főnököm szexuálisan zaklatott. Tulajdonképpen az első napomtól kezdve testbeszéddel a tudtomra adta, hogy mit is akar valójában. Azért testbeszéddel, mert az oroszon kívül nem nagyon beszélt semmilyen nyelvet sem. Először csak a fenekemre csapott, aztán a vállamat simogatta, én pedig féltem attól, hogy ha ezt nem engedem neki, akkor elveszítem a munkámat. Tudom, hogy ez butaság volt tőlem, de ettől gyorsan felbátorodott, és mire észbe kaptam, már a mellemet fogdosta, és a lábam közé nyúlt... Nem szeretnék mindenről beszélni, mert szégyellem, de gyakorlatilag egy-két hét munka után eljöttem, mert nem bírtam a napi szintű zaklatást. Ezen felül még nem is ejtettem szót a lelki terrorról, ami állítólag járt nekünk, hiszen jobban dolgozunk ettől.

Ami viszont vérlázító volt még, az az, hogy szinte hetente cserélődtek a lányok, és mindegyiket zaklatta. Fiúkat elvből nem vett fel, lányokból pedig talán csak olyanokat, akiket vonzónak talált. Napi szinten sokszor hallott kifejezés volt a szájából a "fucking Hungarian", meg a "dirty bitch", no meg ezeknek az egyvelege. A mozdulatai és a gesztusai alapján pedig egyértelmű volt, hogy alacsonyabb rendűek vagyunk nála, és engedelmeskedni kell neki. Semmit sem mertünk ellene tenni, mert iszonyú gazdag emberről van szó, és a helyetteseként dolgozó tolmács hölgy, Bartha Annamária is elmondta, hogy ne akarjunk a maffiával ujjat húzni, mert mi húzzuk a rövidebbet, és amúgy sem tudunk semmit sem bizonyítani. Még az eljövetelem után is hónapokig rettegtem, hogy esetleg tesznek velem valamit...

Igazából rossz abba belegondolni, hogy évek óta működik ez a fitneszterem, megtalálhatóak az interneten is (http://atlantsport.wordpress.com/) és a Facebookon is (https://www.facebook.com/atlantsport), és ott olyan kedvesen mosolyog ez a maffiózó, aki talán az évek alatt néhány tucat lányt (vagy többet) "kapott" meg, és félelemből senki sem mer feljelentést tenni ellene. Felmerül a kérdés, hogy miből él ilyen fényűzően ez az orosz, mert a fitneszterem bevételei alapján ez nem indokolt. (Van egy luxusvillája Nagykovácsiban, ami nem ikeás bútorokkal van berendezve...) Hogy van képe egy olyan országot és népét utálni, akinek az ittlétét köszönheti? Hogy van pofája így beszélni rólunk, az alkalmazottairól, meg úgy általában a magyar nőkről, mintha kurvák volnánk?
És a "kisfőnökként" dolgozó magyar hölgy miért segédkezik ezekben a törvénytelenségekben? Talán anyagilag érdekelt ezekben a dolgokban? Sokszor felmerült bennem a kérdés, hogy talán a szexuális étvágyát próbálja meg levezetni a pultosként felvett lányok között, azért tartja fent a helyet? Csak azért vesz fel fiatal és vonzó lányokat, hogy visszaéljen azzal, hogy féltjük a munkahelyünket és a kis pénzünket? Nekünk a napi megélhetéshez, a rezsi kifizetéséhez és az étel megvásárlására kell a fizetés, hogy jön ő ahhoz, hogy játszadozzon egy megélhetésért küzdő emberrel, mint egy ronggyal? És végezetül vajon hány, vagy hány tucat lány esett áldozatául ennek a bűnözőnek? Rossz abba belegondolni, hogy röhög a markában...

Aki pedig nem engedte a szexuális és egyéb megaláztatást, az 2-3 nap után ki lett rúgva. Tulajdonképpen "jó" párost alkottak a magyar főnökkel, hiszen az orosz főnök szexuálisan alázott meg minket, míg Bartha Annamária pedig lelkileg terrorizált. Nem telt el úgy nap, hogy ne kiabált volna velem.

Igazából a félelem bennem van továbbra is, és nem is mertem azóta még a környékre sem menni, de egy véletlennek köszönhetem azt, hogy mégis lett annyi bátorságom, hogy beszéljek most ezekről a dolgokról. Egy baráti összejövetelen ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel egy rövidebb beszélgetés után derült ki, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozott, mint én. Ő viszont tett is feljelentést az ügyben, de állítólag valami közös megegyezéssel zárult a történet. Gondolom én, hogy ha ez az orosz, magyargyűlölő maffiózó belement a megegyezésbe, akkor az neki is megfelelő ítéletnek minősült. Szóval nem toloncolták ki, nem zárták börtönbe, nem kapott pénzbüntetést vagy felfüggesztett börtönt. Valószínűsítem, hogy azóta ugyanúgy eljátssza a mit sem sejtő lányokkal ugyanazokat, amiket velem is, és csak röhög a magyar igazságszolgáltatáson. A lánynak egyébként még a saját emailes fiókját is feltörték, és erről a hivatalos szervek előtt is beszélt. Ha már mással nem is, de ezzel úgy tudom kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Kérdés: miért nem indítottak hivatalból egy eljárást ellene személyiségi jogok sérülése miatt? Vagy talán a pénz beszél, és a kutya ugat?

Nem reménykedem abban, hogy bármilyen eljárás alá is fogják vonni, de abban biztos vagyok, hogy ha egy APEH (vagyis NAV) vizsgálódna nála, akkor kérdéses lenne, a bevételei alapján hogyan telik luxusautóra és ilyen fényűző házra, mint ami neki van. Reménykedem abban, hogy visszakap valami rosszat az élettől ő is, mint amit ő ad másoknak. Az orosz főnök neve: Mamedov Iaman; Facebookos adatlapja: https://www.facebook.com/AtlantSportClub/about
Telefonszáma az internet szerint: 06 30-402-3085

Remélem vannak még mások is rajtam kívül, akik ezt a hétköznapi poklot megélték és gyűjtenek annyi bátorságot magukban, hogy talán megírják a történetüket, vagy csak beszéljenek róla.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése