2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: Szokásához híven járt el a pintérőrség: ismét bűnözőt védelmeztek

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Szokásához híven járt el a pintérőrség: ismét bűnözőt védelmeztek
Sep 19th 2013, 15:36

A Belügyminisztérium szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő köszönetet mondott a rendőri biztosítás parancsnokának azért, hogy kedden a "volt rendőri vezetőknek a 2006 őszi eseményekkel összefüggő peréről" a rendőrök "fizikai atrocitásoktól mentesen" kikísérték a Fővárosi Törvényszék Fő utcai épületéből.

A tárca csütörtökön kiadott két közleményében reagált Vadai Ágnes, a DK politikusa keddi és az MSZP szerdai közleményére.

Vadai kedden újságíróknak azt mondta, hogy Pintér Sándor belügyminiszternek kell vizsgáltatnia, hogyan kerülhettek tüntetők a Fővárosi Törvényszék bejáratához. A független országgyűlési képviselő azt mondta, hogy amikor Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Niedermüller Péter, a párt alelnöke társaságában megérkezett a büntetőperre, "eszüket vesztett, ordibáló emberek" fogadták őket. A volt miniszterelnököt leköpték és megütötték - sopánkodott.

Az MSZP szerdai közleményében tiltakozását fejezte ki amiatt, hogy Magyarország volt miniszterelnökét leköphetik egy előre bejelentett, rendőri biztosítással zajló rendezvényen. "Ha egy volt közjogi méltósággal ezt ma meg lehet tenni, akkor mi a garancia arra, hogy a rendőrség bármely magyar állampolgárt meg tud védeni?" - riogattak a komcsik.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése