2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: Határidő nélküli kilakoltatási és részleges végrehajtási moratóriumot követel a Jobbik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Határidő nélküli kilakoltatási és részleges végrehajtási moratóriumot követel a Jobbik
Sep 19th 2013, 13:35

A nemzeti radikális párt óriási sikerként könyveli el, hogy a tegnapi nap folyamán sikerült megakadályozni egy 92 éves asszony kilakoltatását a fővárosban. A siker a civil otthonmentők, a markáns kiállású jogvédők és a jobbikos képviselők közös, összehangolt munkájának köszönhető, s ily módon nem csak egy ötven éve az otthonában élő idős hölgy napjait sikerült élhetővé tenni, hanem lehetségessé vált, hogy az eset nyomán láncreakcióként sikerüljön megállítani a kilakoltatásokat.

Elengedhetetlennek tartjuk azonban, hogy a kormányzat úgy alakítsa a jogszabályi kereteket, hogy azok mindenkire egyenlő arányban rójanak kötelezettségeket, és szűrjék ki a végrehajtási folyamatból azokat, akik csalnak vagy egyszerűen visszaélnek a kiskapukkal. Nincs és nem lehet ugyanis épeszű magyarázata annak, hogy számos önálló bírósági végrehajtó a piaci folyamatok által indokolt kettő helyett húsz-negyven százalékos költséghányad felszámításával „dolgozzon" – ezen visszaélési formákat a lehető legkeményebb módon fel kell számolni. Addig pedig, amíg a problémát nem rendezik, határidő nélküli kilakoltatási és részleges végrehajtási moratóriumot kell elrendelni, amely minden jogkövető magyar állampolgárra kiterjed - írja közleményében Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése