2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: Az új NOB-elnököt is kikezdték a zsaroló zsidó szervezetek - a lemondását követelik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Az új NOB-elnököt is kikezdték a zsaroló zsidó szervezetek - a lemondását követelik
Sep 19th 2013, 19:41

Thomas Bachot, a Német Olimpiai Bizottság elnökét, olimpiai és világbajnok német tőrvívót alig választották meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének, máris kikezdték a nemzetközi zsaroló zsidó szervezetek, így például a Magyarországon is serénykedő Simon Wiesenthal Központ. A bajor sportvezető egyik bűne az, hogy elnöke annak a Német-Arab Ipar- és Kereskedelmi Kamarának, amely az izraeli megszállás miatt szorgalmazza a zsidó állammal való kereskedelmi kapcsolatok bojkottálását.


Thomas Bach, a NOB új elnöke

Thomas Bach, a würzburgi (Bajorország) születésű német jogász és sportvezető 1976-ban tőrvívásban csapatbajnokságot nyert (akkor még az NSZK színeiben) a Montreali Nyári Olimpiai Játékokon, világbajnok is volt, jó ideje pedig az újraegyesített Németország Olimpiai Bizottságának elnöki tisztségét is betölti. Néhány nappal ezelőtt őt választották meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottság új elnökének, s amint az előre borítékolható volt, a zsidók ellene is különféle kifogásokkal álltak elő.


Thomas Bach, az olimpiai bajnok Montrealban

Thomas Bach egyik "bűne" az, hogy többekkel együtt ő is ellenezte, hogy a Londoni Olimpiai Játékok megnyitóján egyperces fölállással tisztelegjenek az 1972-ben, Münchenben a Fekete Szeptember által meggyilkolt tizenegy izraeli sportoló emléke előtt. Bach és a NOB többi vezetője ugyanis úgy vélték, hogy egy ilyen politikai üzenettel is bíró lépés esetleg távolmaradásra késztethette volna az arab államok sportolóit. Azt is a szemére vetik, hogy jó barátságban van Áhmád esz-Szabbáh kuvaiti sejkkel, amely azonban bocsánatos bűn a cionisták szemében, hiszen a palesztinok rovására ők is rendszeresen mutyizgatnak kuvaiti politikusokkal és gazdasági emberekkel.

További, s talán a legnagyobb bűne a NOB új elnökének az, hogy vezetője annak a Német-Arab Ipar- és Kereskedelmi Kamarának, amely az izraeli hadsereg és a zsidó telepesek (utóbbiak között megemlítendő Efrájim Zuroff is) által a megszállt palesztin területeken elkövetett gaztettek miatt szorgalmazza az Izraellel való kereskedelmi kapcsolatok bojkottját. S amint azt Izrael néhai miniszterelnökétől, Golda Meírtől már évtizedekkel ezelőtt megtanulhattuk: aki bírálni merészeli a zsidó állam politikáját, az antiszemita... Így járt Thomas Bach is, akinek külön szerencsétlensége, hogy németsége miatt a zsidók fokozottabban zsarolhatják, mint más nemzetek fiait.

Thomas Bach NOB-elnökké választása után legelőször az Amerikai Zsidó Bizottság (AJC) nevű zsaroló szervezett lépett színre, amely "csupán" azt követelte (!) tőle, hogy azonnal váljon meg a Német-Arab Ipar- és Kereskedelmi Kamara elnöki tisztségétől, mert az összeegyeztethetetlen bármilyen, politikai üzenettel is bíró tevékenységgel. Föltételezzük, hogy a zsidó szervezetek nem lépnek föl, ha Bach mondjuk a Német-Izraeli Baráti Társaság elnöke lenne. A fentebb említett amerikai zsidó szervezet kétszínűségére jellemző, hogy Thomas Bach ügyében az Angela Merkelnek írt levélben azt követeli (!) a német kancellártól, utasítsa (!) a NOB most megválasztott elnökét, hogy "igazodjon a Németországnak Izraellel fennálló politikai, gazdasági és kulturális kapcsolatainak szelleméhez". (Angit egyébként izraeli ügyekben nem nehéz táncba vinni - H. J.)

A hazánkban is jól ismert Simon Wiesenthal Központ nevű másik zsaroló zsidó szervezet még ennél is tovább ment: egyenesen Thomas Bach távozását követeli a NOB éléről. Shimon Samuels, a Simon Wiesenthal Központ Európai Irodájának külkapcsolati igazgatója (aki kijárta a Fradi megbüntetését Csatáry László emlékének a lelátón történt megjelenítése miatt - H. J.) levelet írt az ENSZ-főtitkár sportügyi tanácsadójának (!), amelyben szorgalmazza Thomas Bach mielőbbi menesztését.


Shimon Samuels a "náci Berlinnel" is előhozakodott

Samuels azzal indokolja követelését, hogy Bach ellenezte az egyperces fölállást a Münchenben meggyilkolt izraeli sportolók emlékére Londonban. (Egyébként képtelenek vagyunk fölfogni, hogy mi köze ehhez az ENSZ-nek - H. J.). Shimon Samuels az ENSZ-főtitkár tanácsadójának írt levelét így zárja: "Thomas Bach azok közül való, akik szeretnének ártani a zsidó államnak, s föl kívánják támasztani a náci Berlinben 1936-ban megrendezett Olimpiai Játékok szellemét".

Hering József - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése