2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: Dohányozni veszélyes - ha cigány van a közelben

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Dohányozni veszélyes - ha cigány van a közelben
Sep 19th 2013, 11:51

A rendőrség segélyhívó számára tett bejelentést 2013. szeptember 17-én kora délután egy 16 éves halmaji fiatalember, miszerint Abaújkéren megverték és kirabolták.

Az azonnal helyszínre siető rendőröknek elmondta, hogy a településen gyalogolt, és éppen dohányzott, amikor ketten hozzáléptek, és cigarettát kértek tőle. Mikor a követelésnek nem tett eleget, egyikük megütötte, majd kivette kezéből a cigarettát, és elszívta.

A fiú látásból ismerte támadóját, illetve annyit tudott még elmondani, hogy egyazon iskolába is járnak. A rendőrök azonosították a támadás gyanúsítottját. A 17 éves pusztaradványi gyanúsítottat az encsi rendőrök a cselekmény elkövetésétől számított hat órán belül elfogták és előállították. A "fiú" a bűncselekmény elkövetését elismerte, melyet követően a rendőrség őrizetbe vette.

Az Encsi Rendőrkapitányság a fiatalkorú pusztaradványi gyanúsítottal szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Karkötőrablás Miskolcon

Karkötőt rabolt egy férfi Miskolcon, a rendőrök őrizetbe vették a támadót.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntető eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 39 éves B. Róberttel szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2013. szeptember 16-án az esti órákban a Csermőkei úton megfenyegetett egy másikat. A sértett a kilátásba helyezett bántalmazás hatására átadta a követelt arany karkötőt, amivel a rabló elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Róbertet. A 2013. szeptember 18-án bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

(Police.hu nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése