2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: A Jobbik megnevezte jelöltjét Békéscsabán

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
A Jobbik megnevezte jelöltjét Békéscsabán
Sep 19th 2013, 14:29

Gajdos Lászlót indítja a Jobbik Magyarországért Mozgalom a békéscsabai időközi választásokon — jelentette be csütörtökön Szabóné Kocziha Tünde városi elnök.


Elmondta, Gajdos László Békéscsabán született, és ma is ott él. Egy gyermeket nevelnek feleségével. Gajdos László harminc esztendeje dolgozik finommechanikai műszerészként, emellett a párt helyi szervezetének alelnöke, és az önkormányzat egyik szakbizottságának tagja.

— Jól ismerem a bérből és fizetésből élők gondjait, problémáit. Célom, hogy nyíltan, őszintén és megalkuvás nélkül tehessek a városért. Elképzeléseim között szerepel a Békéscsaba kártya bevezetése, egy átgondolt és gazdaságilag szilárd lábakon álló panelprogram elindítása, valamint a jobb közbiztonság érdekében városőrség felállítása és a helyi polgárőrség megerősítése.

— Nem tét nélküli számunkra a választás, hiszen ha a választók bizalmat szavaznak Gajdos Lászlónak, akkor a Jobbik önálló frakciót alakíthat a közgyűlésben. Ez esetben már nemcsak véleményezési jogunk lenne, hanem önálló előterjesztéseket is benyújthatnánk — emlékeztetett Strifler Attila önkormányzati képviselő, városi alelnök.

(Beol)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése