2013. szeptember 19., csütörtök

Kuruc.info: Gyurcsányt a vádlottak padjára követelőket vegzáltak a törvényszék előtt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Gyurcsányt a vádlottak padjára követelőket vegzáltak a törvényszék előtt
Sep 19th 2013, 09:00

Az elöljárói intézkedés elmulasztásával megvádolt főrendőrök mai tárgyalása előtt, a Fővárosi Törvényszék épületénél megjelent mintegy 6-8 fő feltartott egy molinót ("Miért nem terror a vád a terroristák ellen?"), továbbá a tárgyalásra érkező egykori rendőrvezetők felé intéztek kérdéseket.

Mint azt egyikük portálunknak címzett levelében elmondta, egy ún. "gyorsreagálású tüntetés" keretében kívántak tiltakozni az ellen, hogy egyrészt Gyurcsány Ferenc nincs a vádlottak padján, másrészt a sajtóból szerzett információk szerint a vádirat terrorcselekmény helyett csak az elöljárói intézkedés elmulasztását tartalmazza, ráadásul azt is rendkívül rossz megközelítéssel teszi.

Bár a spontán tüntetés békés jellege végig megmaradt, közvetlen azután, hogy a sajtó tárgyalásra érkezett munkatársai bementek az épületbe, a rendőrség intézkedés alá vonta a csoportot. A szabad véleménynyilvánítási jogukkal élőket - amellett, hogy egy kamerával felszerelt rendőrségi gépjármű folyamatosan figyelemmel követte őket - közvetlen közelről le is kamerázták a rendőrség munkatársai. Az egyik rendőr közölte, hogy törvénytelen a csoport jelenléte. Az intézkedés vezetője az időközben helyszínre érkező Zagyva György jobbikos képviselő kérdésére kifejtette, hogy a BRFK fokozott készültséget rendelt el Budapest egész területére, az intézkedés célja pedig a körözött személyek kiszűrése...

Rövidesen a helyszínen készült videóval jelentkezünk.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése