2013. szeptember 23., hétfő

Kuruc.info: Kampány van: a cigánygyilkosokkal próbálta összemosni az egyik MSZP-s zsidó a Jobbikot

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Kampány van: a cigánygyilkosokkal próbálta összemosni az egyik MSZP-s zsidó a Jobbikot
Sep 23rd 2013, 13:16

Gajdosné Nagy Tímea jobbikos önkormányzati képviselő írja:

Szombaton rendezték meg Pilisen a Roma Kultúra Napját. A programot az a Braun Róbert nyitotta meg, aki Medgyessy Péter kommunikációs helyettes államtitkára, majd Gyurcsány Ferenc stratégiai főtanácsadója volt, és 2014-ben országgyűlési képviselő szeretne lenni. Jelenleg az MSZP monori elnöke.

A rendezvényre mint a Jobbik pilisi önkormányzati képviselője látogattam el. Mikor Braun már az első mondatában a tatárszentgyörgyi cigánygyilkosságokról beszélt a roma kultúra helyett, előkaptam a fényképezőgépemet, amivel néhány perces videofelvételt is lehet készíteni. Így sikerült megörökíteni azt, ahogy Braun a kulturális program megnyitó beszédét a Jobbik ellen való uszításra használta, miközben többször rám mutogatott, mint cigányellenes (-gyilkos?) jobbikosra. Később egy résztvevőnek kijelentette, hogy én egy náci párt tagja vagyok. A célját nem érte el. A pilisi cigányok jól ismernek, több mint egy évtizede családgondozóként bejárok otthonaikba, sokat beszélgetek velük, és gyakran ők maguk keresnek meg mint jobbikos képviselőt, hogy segítsek nekik a cigánybűnözőkkel való problémáik megoldásában.

Braun pilisi manipuláló viselkedése vészcsengőként kell hogy hangozzon minden településen, ahol az MSZP megjelenik a cigányok által vagy nekik szervezett programokon, mert Braun a pilisi cigányok uszításán kívül vizionált egy pilisi tüntetést, majd megjegyezte, hogy egy héten belül visszajön a településre. Tehát nagyon sürgős neki…

Valamit nagyon jól csinálhatunk mi, jobbikosok, ha ennyire támadnak minket. Néhány hónap múlva választás lesz. Féljenek is tőlünk mind a politikus-, mind a cigánybűnözők. Mert jövünk!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése