2013. szeptember 23., hétfő

Kuruc.info: Bevették a bevásárlóközpontot a kenyai erők

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Ridiculous Developers!

Expanding your team? We have devs that cost $0110110001/hour. We invoice in binary. Try Toptal risk-free today!
From our sponsors
Bevették a bevásárlóközpontot a kenyai erők
Sep 23rd 2013, 15:38

Bevették a kenyai biztonsági erők a Nairobiban túszdráma helyszínévé vált Westgate bevásárlóközpontot - közölte a Twitteren az afrikai ország belügyminisztere.

Joseph Ole Lenku belügyminiszter rövid tweetben jelentette be hétfő délután, hogy a kenyai fegyveres erők tagjai átvették az irányítást a nairobi bevásárlóközpont mind a négy emeletén.

A védelmi erők parancsnoksága azt közölte, hogy megpróbálják teljesen "megtisztítani" az épületet, ahol lezártak minden lehetséges menekülési útvonalat. A Westgate-et a hétvégén elfoglaló és túszokat ejtő terroristák tüzet gyújtottak az épületben, hogy így zavarják meg a kenyai erőket.

Hétfő délután még arról érkeztek hírek, hogy nagy robbanások voltak, majd sűrű fekete füst gomolygott az épületnél, amelyet ostrom alá vettek a kenyai hatóságok emberei.

A támadásban a védelmi erők 11 tagja megsérült, három terroristát lelőttek. Az épületből több mint 200 civilt menekítettek ki, 65 sebesültet kórházban kezelnek, a halottak száma pedig 62 - tette hozzá a védelmi erők parancsnoksága. Az elmúlt 24 órában tíz holttestet hoztak ki.

(MTI - HVG)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése