2013. szeptember 23., hétfő

Kuruc.info: A Jobbik megszavazza a Pető Intézet támogatását

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
A Jobbik megszavazza a Pető Intézet támogatását
Sep 23rd 2013, 12:27

A Pető Intézet, mely Pető András módszereinek és a konduktív pedagógiának legerősebb és legrégebbi képviselője, 1963 óta működik. Szakmai tudásával, pedagógiai módszertanával méltán szerzett magának nemzetközi hírnevet, ezért megmentése, életben tartása mind szakmai, mind nemzeti szempontból igen fontos kérdés.

A Jobbik tisztában volt vele, hogy a kormány tárgyalásokat folytat az intézménnyel a lejáró köznevelési szerződés újrakötéséről és esetleges kiegészítő támogatásról. A múlt héten ezek a tárgyalások be is fejeződtek, és a megállapodás értelmében a szerződés megújításának előkészítése folyamatban van kétszeres finanszírozással, mely 210 millió forintot jelent a Pető Intézetnek.

Tapasztalva, hogy a Fidesz-kormány sok esetben hogyan tartja meg vagy épp nem tartja meg a tárgyalások végeztével tett ígéreteit, valamint arra tekintettel, hogy az erre szánt összeg nem biztosítja 100 százalékosan a Pető Intézet zökkenőmentes további működését, a Jobbik igennel szavaz az országmentő alapból 500 millió forint átcsoportosítására az intézmény javára - közölte Vágó Sebestyén, a Jobbik országgyűlési képviselője.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése