2013. szeptember 23., hétfő

Kuruc.info: A Gyurcsány-párt virrasztást szervez a szabad szombaton szappanozók miatt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
A Gyurcsány-párt virrasztást szervez a szabad szombaton szappanozók miatt
Sep 23rd 2013, 18:40

A Gyurcsány-párt elítéli a szegedi zsinagógánál történt "gyalázatos cselekedetet", és virrasztást szervez annak érdekében, hogy tovább fújhassák a buborékot kenyéradóikkal. Valójában csak ennek ellenkezőjén lepődnénk meg. A statisztikai hibahatár alatt vegetáló törpepárt közleményét az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre.

(Zárójelben és halkan annyit megjegyeznénk, hogy hiába végeznek a DK-sok nyelvük csúcsával professzionális masszírozó mozdulatokat a csak rituálisan fürdők keresztcsontján, a zsinagóga még mindig kisbetűvel írandó.)

A közelmúltban ismeretlenek szappanokat akasztottak a szegedi Zsinagóga kerítésére-tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szeged városa mindig a sokszínűségéről és befogadásról volt híres, első ízben történt olyan, mely egyértelműen utal Auschwitzra, a holokausztra, és megbecsteleníti hatszázezer mártír honfitársunk emlékét.

A Demokratikus Koalíció mélyen elítéli ezt a nyíltan antiszemita és embertelen magatartást.

A DK szegedi szervezete csendes virrasztást tart a Zsinagóga előtt, hogy kifejezze szolidaritását a szegedi zsidó közösséggel, a II. világháború idején elhurcolt és meggyilkolt sok százezer honfitársunkkal és családjával.

Azért megpróbálunk kedveskedni a díszes kompániának, és megosztjuk velük is az elkövetőről készült első fantomképet.

Hála a sündőrség forró nyomon megkezdett azonnali nyomozásának, végre elkészült az első fantomkép a babaszappanos bűnözőről - írja kortörténeti leleplezésében Scenic.

Zoom

A kiválasztott szemtanúk által adott részletes személyleírások alapján készült képen látható egyértelmű jelek önmagukért beszélnek...

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése