2013. szeptember 10., kedd

Kuruc.info: Izraeli fajvédők közzéteszik az arab férfiakkal járó zsidó nők elérhetőségét

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Izraeli fajvédők közzéteszik az arab férfiakkal járó zsidó nők elérhetőségét
Sep 10th 2013, 05:23

Izraelben az Asszimiláció Megakadályozása a Szentföldön nevű fajvédő szervezet úgynevezett "besúgó üzenetrögzítőre" várja az öntudatos állampolgárok bejelentéseit azokról a zsidó nőkről, akik arab gojokkal merészelnek járni, páros életet élni. A vétkes arab férfiak telefonszámát, lakcímét és gyakori tartózkodási helyét is közzéteszik - írja a Válláh!Hádásot héber hírportál.

Zoom
A fajvédők Facebook-oldalának címképe

"Ha ismer goj férfit, aki zsidó nővel jár, vagy arab létére zsidó férfinak adja ki magát, nyomja meg a hármas gombot", mondja egyéb választási lehetőségek között egy géphang, ha valaki Izraelben föltárcsázza az Asszimiláció Megakadályozása a Szentföldön nevű szervezet telefonszámát. Benci Gofstein, a szervezet elnöke nemrégiben bejelentette, hogy a telefonos "besúgó üzenetrögzítőt" helyeztek üzembe, amelyre már eddig is sok bejelentés érkezett a zsidó faj tisztaságára adó állampolgárok részéről.

A besúgó üzenetrögzítő működtetői a telefonálóktól kérik az együtt járó, páros életet élő zsidó nők és arab férfiak adatait, így például a telefonszámukat, lakcímüket, gyakori tartózkodási helyüket, munkahelyük címét és telefonszámát, hogy mindenkivel személyesen érintkezésbe léphessenek... A zsidó fajvédők azonban nem elégszenek meg a személyes találkozások létrejöttével, hanem elrettentés végett közzéteszik a "fajgyalázók" telefonszámát és lakcímét, hogy mások is elbeszélgethessenek velük. A szervezet elnökének elmondása szerint működésükkel már eddig is sikerült tíz eltévelyedett zsidó nőt megmenteni a gojoktól.

Az "Izrael leányai Izrael népéé!" néven a nevezett fajvédő szervezetnek már Facebook-oldala is van, ahová elrettentő képekkel és megtörtént szöveges történetekkel igyekeznek figyelmeztetni Hebron rózsáit arra, hogy mi vár rájuk, ha arab gojjal szűrik össze a levet. Az oldalra kitett fényképeken vérző csecsemőket is láthatunk. A szervezet aktivistái személygépkocsikra is kifeszítik az "Izraeli leányai Izrael népéé! jelmondatot, és így járják az országot.
Zoom
Izrael leányait figyelmeztető fölirattal járják az országot

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése