2013. szeptember 10., kedd

Kuruc.info: A havi 200 ezres juttatásukat azért felvették a Gyöngyösi ellen bojkottot hirdető zsidóvédők

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
CloudMailin

Incoming Email for your web app. Get started in minutes and scale effortlessly when you need it.
From our sponsors
A havi 200 ezres juttatásukat azért felvették a Gyöngyösi ellen bojkottot hirdető zsidóvédők
Sep 10th 2013, 14:39

A Jobbik a szocialisták elvtelenségét és következetlenségét látja kicsúcsosodni abban, hogy a 2012. december 2-án diadalmasan bejelentett bojkottjukat kilenc hónap után önként felmondják, és visszatérnek az Országgyűlés Külügyi Bizottságába. A párt szerint ezzel újfent megmutatták, hogy elveikhez nem képesek hűek maradni, a kampány közeledtével a hivatásos rettegés tematikájához való visszatéréssel pedig azt bizonyítják, hogy kevés mondanivalójuk maradt a magyar embereket valóban foglalkoztató kérdésekről.

Zoom

A Jobbik felszólítja a Külügyi Bizottság szocialista képviselőit: Kovács Lászlót, Szabó Vilmost és Harangozó Gábort, hogy a kilenc hónapos bojkottjuk idején felvett bizottsági „munkáért" járó juttatásukat, ami fejenként havonta közel 200 ezer forintot kitevő összeg, fizessék vissza. A felhívás a Külügyi Bizottság LMP-s tagjára, Ertsey Katalinra is vonatkozik, akinek "önállósága" abban mutatkozott meg, hogy néhány nap késéssel követte a szocialisták példáját.

"A Jobbik kezdetektől határozottan elutasítja, hogy bárki munka nélkül vegyen fel jövedelmet. Ezt az elvet az ország választott képviselőire nézve különösen érvényesnek tartjuk, így elengedhetetlen, hogy visszafizessék a fejenként csaknem 1,8 millió forintot" - szögezi le közleményében Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése