2013. augusztus 25., vasárnap

Kuruc.info: "Nőként él tovább" egy beteglelkű amerikai milliárdos

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
"Nőként él tovább" egy beteglelkű amerikai milliárdos
Aug 25th 2013, 17:50

63 évesen jelentette be a Hyatt hotellánc alapítóinak egyik gyermeke, hogy "nőként él tovább". A hadtörténeti kutatásokat bőkezűen támogató, ingatlanüzletben is utazó James Pritzkert ezentúl Jennifer Natalyának szólítják.

Nőként él tovább James Pritzker a többek között a Hyatt hotelláncot is alapító Pritzker-család egyik, maga is milliárdos vagyonnal rendelkező sarja. Az amerikai hadseregben is szolgált, alezredesként nyugalmazott Pritzker ezentúl Jennifer Natalyaként él - jelentette a Chicago Sun-Times amerikai lap.


"Jennifer Natalya"

A Forbes milliárdosokat nyilván tartó 400-as listáján tavaly a 311. helyre sorolt, három gyereket nemzett, majd elvált üzletember nem- és névváltása egy augusztus 16-i keltezésű feljegyzésből derült ki, amelyet az általa alapított katonai könyvtárnak, illetve vállalkozásának, az ingatlanüzletben utazó Tawani Enterprizesnek küldtek. "Ez a változás jelzi igazi énjét, amelyet eddig titokban tartott, és most közzé tett… Pritzker ezentúl nőként éli, mind üzleti-, mind magánéletét" - idézte a lap a feljegyzést.

Az aberrált Pritzker felmenői révén lett milliárdos. Nagyapja, apja és nagybátyjai alapították a Hyatt hotelláncot, illetve chicagói Marmon Groupot, amely főleg vasúti tankereket, de más ipari eszközöket is gyárt.

James Pritzker 2003-ban a katonai könyvtárat alapított, illetve létrehozott egy alapítványt is az amerikai hadtörténeti kutatások támogatására. A Forbes másfél milliárd dollárra becsüli a "nemet váltó" üzletember vagyonát.

(Origó nyomán)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése