2013. augusztus 25., vasárnap

Kuruc.info: Az éjszaka leple alatt rongálták meg a kiskunfélegyházi Wass Albert-szobrot

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Az éjszaka leple alatt rongálták meg a kiskunfélegyházi Wass Albert-szobrot
Aug 25th 2013, 09:04

Megdöbbenve tapasztalta a Szent István templom vasárnapi misére érkező közössége, hogy a templom előtti téren augusztus 19-én felavatott Wass Albert-mellszobrot az éjszaka folyamán fekete festékkel öntötte le ismeretlen tettes.

Az okozott kár mértékét nem tudjuk megítélni, a szobor alkotója, Kocsis László kőszobrász--kőfaragó hétfőn fogja felállványozni és megvizsgálni a kár mértékét. Bízunk benne, hogy sikerül megmenteni a szobrot - írja levelében Kollár László, kiskunfélegyházi jobbikos önkormányzati képviselő.

A szobor létrehozásának híre izgalomba hozta az ellenlábas oldalt, az MSZP és a DK emberei, kik a toleranciájukról "híresek", folyamatosan nemtetszésüknek adtak hangot. Arra viszont nem számítottunk - írja a képviselő -, hogy köztünk élnek olyan dánielpéterek, akik aktívan tanítómesterük nyomdokaiba lépnek.


Kollár László felszólítja Horváth Tamást és Tancsa Jánost, hogy határolódjanak el a szobor rongálóitól, mivel ők voltak a hangadók mind a Facebookon, mind a városi sajtóban elindított hisztériának, a rágalmazó, valótlan állításokat megfogalmazó közleményeknek.

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése