2013. augusztus 25., vasárnap

Kuruc.info: Budapesten küzdhet a WBC-címért Nemesapáti Norbert

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Budapesten küzdhet a WBC-címért Nemesapáti Norbert
Aug 25th 2013, 12:16

A bokszoló 18. születésnapján hivatalosan is bejelentették, hogy a magyar profi ökölvívás legnagyobb reménysége, Nemesapáti Norbert, október 18-án, Budapesten, a WBC (Bokszvilágtanács) egyik bajnoki címéért lép kötelek közé.


Nemesapáti Norbert
A nagyközépsúlyú versenyző a legjelentősebbnek tartott világszervezet „Youth Silver" nevű korosztályos (ifjúsági) övért lép kötelek közé, de az ellenfele még nem ismert, a Nemesapátit képviselő Feja Promotion jelenleg egy olasz, egy lengyel és egy afrikai ökölvívóval áll tárgyalásban.

- Minden ökölvívónak megtiszteltetés, hogy a WBC övéért léphet kötelek közé – mondta Nemesapáti Norbert a karrierjét meghatározó lehetőségről, amely szerencsés esetben ki is jelölheti azt az utat, melyen profi karrierje haladni fog. - Külön öröm, hogy itthon, hazai környezetben, a magyar szurkolók előtt bizonyíthatok az első címmérkőzésemen. Köszönöm mindenkinek, aki ezt lehetővé tette számomra. Ígérem, októberben sem okozok csalódást.

Nemesapáti Norbert 15 hónapja, korkedvezménnyel kezdte hivatásos ökölvívói karrierjét, s azóta nyolc mérkőzésen vett részt, rekordja 8 győzelem, ebből 7 KO/TKO. A Lurdy Ház nevű bevásárlóközpontban megrendezésre kerülő gálán biztosan ringbe lép még a nagy visszatérő Chamie Gina (4-0-0) és Szabó Achilles (10-3-0) is.

(Feja Promotion)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése