2013. október 5., szombat

Kuruc.info: Ömlik a közpénz Auschwitzba, de a holoparaziták még mindig keveslik

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Ömlik a közpénz Auschwitzba, de a holoparaziták még mindig keveslik
Oct 5th 2013, 13:02

Az úgynevezett holokauszt kárpótlása címén eddig kifizetett irgalmatlan összegek még mindig nem elegendőek ahhoz, hogy elvégezzék a szükségesnek ítélt felújításokat az egykori Auschwitz-Birkenaui láger helyén létesített zarándokhelyen. A holoparaziták további pénzeket zsarolnak ki.


Bartosz Bartyzel, az Auschwitz-Birkenaui Múzeum szóvivője arról adott tájékoztatást, hogy Németország, az USA és Lengyelország a szükséges 120 millió euróból 100 milliót biztosít a felújítási munkálatok elvégzéséhez. Kiderült az is, hogy szegény holokausztozóknak egyelőre csak a legrosszabb állapotban lévő épületek felmérésére, és a tervek elkészítésére van pénzük. Egyébként is 20 millió euróra még a közeli jövőben igényt tartanak.

A legsürgetőbbnek a birkenaui női tábor téglaépületeinek a rendbe hozatalát tekintik, amelyhez 2014-ben hozzá is kezdenek. Mivel azonban a gójok nem tejelnek megfelelő ütemben, a munkálatok évekig elhúzódhatnak. A tervek szerint azonban néhány esztendő múlva a legendás láger a régi fényében ragyog majd.

Perge Ottó

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése