2013. október 5., szombat

Kuruc.info: Felfüggesztette párttagságát a droggyanúba keveredett fideszes

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Felfüggesztette párttagságát a droggyanúba keveredett fideszes
Oct 5th 2013, 17:55

Kényszerítés bűntettének kísérlete és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt feljelentést tett a rendőrségen Lazáry Viktor, Szombathely alpolgármestere Czeglédy Csaba, a szocialisták önkormányzati frakcióvezetője ellen. A fideszes alpolgármestert az ellenzék egy az internetre is felkerült videofelvétel alapján azzal gyanúsította meg, hogy kemény drogot fogyaszt.

Az alpolgármester az MTI-hez szombaton eljuttatott közleménye szerint büntető feljelentést tett jelentős érdeksérelmet okozó, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ismeretlen elkövető ellen is.

Lazáry Viktor a közleményében azt írta: igaza biztos tudatában, saját döntése alapján, határozatlan időre felfüggeszti tagságát a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szombathelyi szervezetében annak érdekében, hogy a folyamatban lévő büntetőügy ne terhelje a pártot.

A politikus ugyanakkor leszögezte: alpolgármesteri tisztségéről és önkormányzati képviselői mandátumáról nem mond le, munkáját továbbra is maradéktalanul elvégzi.

Hozzáfűzte: ígérete szerint október 4-én újabb "vizelet drogtesztet" végeztetett a szombathelyi Markusovszky Kórházban, amely ismét negatív eredményt mutatott. Mint írta, a drogtesztet a következő három hétben is elvégezteti majd, és azok eredményét nyilvánosságra hozza.

Czeglédy Csaba szocialista frakcióvezető múlt csütörtökön feljelentést tett a rendőrségen, és átadta a birtokába került fényképeket és videofelvételt. A szombathelyi MSZP-SZTKE-frakció blogján közzétett felvételen az látszik, hogy egy férfi egy irodai helyiségben az asztalról fehér színű port szív fel az orrán keresztül, majd az egyik ujját belenyomja a porba, és az anyagot szétkeni a szájában.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata e hét csütörtökön az MTI megkeresésére megerősítette, a Nemzeti Nyomozó Irodát jelölték ki, hogy folytassa le a nyomozást abban az ügyben, amelyben Lazáry Viktort egy videofelvétel alapján drogfogyasztással gyanúsította meg a helyi önkormányzat szocialista frakcióvezetője.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése