2013. szeptember 16., hétfő

Kuruc.info: Leendő cigány rendőrök képzését támogatja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Leendő cigány rendőrök képzését támogatja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság
Sep 16th 2013, 18:48

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. évben is meghirdette cigány diákok részére pályázatát, mellyel a középfokú oktatási intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló cigányok tanulmányainak eredményes befejezését segítik (nem lehet túl nagy a merítés - a szerk.), és egyben ösztönzik a rendőri pálya választására.

A pályázók közül Németh Ádám a salgótarjáni Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátó Ipari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint Oláh Márk Ábrahám a Bolyai János Gimnázium tanulója felelt meg a felvételi kritériumoknak és egyben nyerte el a rendőrség támogatását.

Dr. Nagy László r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és a diákok támogatási szerződést írtak alá 2013. szeptember 11-én a rendőr-főkapitányságon. A szerződés alapján a középfokú oktatási intézményben folytatott tanulmányok hátralévő idejére a rendőrség a kollégiumi szállásköltség, illetve menzai költségtérítéssel, tanévenként ruházkodási, illetve tanszersegéllyel segíti a diákokat. Az előző félév végi tanulmányi eredmény függvényében a tanév ideje alatt havi rendszerességgel folyósított pénzbeni juttatással ösztönzik a diákokat a minél magasabb tanulmányi átlageredmény elérésére.

(Infó Nógrád nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése