2013. szeptember 16., hétfő

Kuruc.info: Kábelégetés, illegális autóbontás, hivatali tétlenség - levél Pilisvörösvárról

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Kábelégetés, illegális autóbontás, hivatali tétlenség - levél Pilisvörösvárról
Sep 16th 2013, 08:11

A nyilvánossághoz folyamodunk segítségért elkeseredettségünkben, mivel Pilisvörösváron a Szondi utca 29-ben olyan állapotok uralkodnak, amit a ligeti lakók már nem bírnak tolerálni.

Több éve kábeleket égetnek, gépkocsikat, fémhulladékot bontanak - ha kell hétvégén, ünnepnap, nem számít -, iszonyat hanggal és füsttel jár, az ablakokat már nyitva sem lehet hagyni. Ezt mind az utcán teszik, mert az udvarukban már lépni sem tudnak az olajtól meg az 5 méter magas szeméttől, ami a telek elejétől a végéig teljesen tele van. Érdemes megnézni, nem túlzás!

Ha bárki megemlíti nekik, hogy hagyják abba, akkor még ők fenyegetőznek. Segélyért jelentkeznek, de 5-6 teherautóval hordják a vasat meg a kábelt, és persze a fekete ML Mercedes sem hiányzik. Persze a bejelentés többször megtörtént a polgármesteri hivatalban, rendőrségen, fényképekkel igazolva személyesen, de érdemi változás sosem történt! Sőt, olyan választ küldtek a polgármesteri hivatalból, hogy se vasazásra, se kábelégetésre utaló jeleket nem találtak!

Gondoljuk, hogy talán eltévesztették az utcát, mert ezt még a vak is látná, hogy mi folyik itt. Sajnos ezen felbuzdulva, hogy nem történik semmi, a Dobó utca 21-ben ugyanez történik 2 hónapja. Ott persze éjszaka égetik a kábelt, nehogy lássák, hogy honnan jön a füst. Ha a Szondi 29-ben netán lángra kap a telken a műanyaghalom a flekszelés és kábelégetés végett, akkor 3-4 ház biztosan leég, mert lehetetlen eloltani, nem lehet hozzá férni. Persze a tűzoltóság is félvállról veszi a dolgot, de ha megtörténik a baj, akkor mindenki mutogat a másikra.

Amit leírtunk, az csak a jéghegy csúcsa.

Köszönettel,
Liget lakói, Pilisvörösvár

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése