2013. szeptember 16., hétfő

Kuruc.info: Indiai nőből csináltak Miss Amerikát - szegény "rasszista sértegetések kereszttüzébe" került

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Indiai nőből csináltak Miss Amerikát - szegény "rasszista sértegetések kereszttüzébe" került
Sep 16th 2013, 12:01

A 24 éves Nina Davuluri (Miss New York) fejére vasárnap este került fel az Amerika legszebb nőjének járó korona Atlantic Cityben. Több Twitter-használó ezt nem hagyta szó nélkül, és a győztes származása miatt értetlenséggel és elutasítóan reagált.


WASP...

"A Miss Amerika liberális zsűrije nem mondana ilyet, de Miss Kansas azért veszített, mert valódi amerikai értékeket képviselt" - írta például Todd Starnes, a Fox csatorna műsorvezetője. Starnes Davuluri megválasztását csak úgy kommentálta: "Miss Politikailag Korrekt Amerika".

Ellenkező hangok is megszólaltak. "Szerintem nagyszerű, hogy Nina Davuluri lett Miss Amerika. Ez az igazi amerikai történet" - írta Questlove, a The Roots nevű zenekar - teljesen véletlenül néger - zenésze.

Davuluri 53 versenytársa ellenében bizonyult a legszebbnek fürdőruhában, estélyiben, legjobbnak a tehetség szempontjából és az interjú során is. Ő az első indiai-amerikai győztes. Előadott műsorszáma egy klasszikus bollywoodi fúziós tánc volt.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése