2013. szeptember 28., szombat

Kuruc.info: A felcsútiak 3-1-re verték a Ferencvárost

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Find SIGG's Classic Aluminum Water Bottles at MYSIGG

Reducing our carbon footprint one bottle at a time!
From our sponsors
A felcsútiak 3-1-re verték a Ferencvárost
Sep 28th 2013, 16:48

A Puskás Akadémia meglepetésre 3-1-re legyőzte a vendég Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

Az FTC játékosainak szombaton azzal a lelki teherrel kellett pályára lépniük, hogy trinidadi csapattársuk, a 22 éves Akeem Adams szerdán szívinfarktust kapott, azóta három műtéten esett át, de állapota továbbra is súlyos.

OTP Bank Liga, 9. forduló: Puskás Akadémia-Ferencváros 3-1 (1-0)

Székesfehérvár, 2800 néző, v: Németh Á.

Gólszerzők: Czvitkovics (19.), Lencse (58., 77.), illetve Vaszicsku (79. öngól). Kiállítva: Besic (73.). Sárga lap: Tóth B. (38.), Lencse (75.), illetve Holman (35.), Besic (36., 73.).

Puskás Akadémia: Hajduch - Papucsek, Vaszicsku, Szekeres, Tamás - Tóth B., Polonkai - Gallardo (Tischler, 69.) Czvitkovics (Baracskai, 80.), Haraszti (Molnár, 90.) - Lencse

Ferencváros: Jova - Gyömbér, Mateos, Besic, Bönig (Ionescu, 64.) - Gerson, Józsi, Jenner - Holman (Tuijp, 64.), Böde - Diallo (Somalia, a szünetben)

Az első félidőben a hazai együttes átadta a területet a fővárosi csapatnak, kontrákra építette játékát. A taktika a 19. percben Czvitkovics szép gólja révén vezetést eredményezett. A folytatásban is a ferencvárosiak voltak a kezdeményezőbbek, játékuk azonban nem volt gördülékeny. Helyzetekig még így is eljutott az FTC, egyenlítenie azonban nem sikerült, sőt, a Puskás Akadémia többször komoly ziccerbe került, igaz, újabb gólt nem tudott szerezni.

A fordulás után nagy erőkkel rohamozott az FTC, az 56. percben kapufáig jutott, egy ellentámadás végén mégis a hazaiak növelték előnyüket. A folytatásban a zöld-fehéreknek továbbra sem jött össze a gól, ráadásul Besicet a 73. percben kiállították, emberelőnyét pedig gyorsan újabb gólra váltotta a Puskás Akadémia. A vendégek gyorsan szépítettek, s több szép támadást is vezettek a hajrában, 3-1-re azonban így is a Puskás Akadémia győzött.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése