2013. október 4., péntek

Kuruc.info: Tüntetést és fáklyás felvonulást tart a Jobbik holnap Soroksáron

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Tüntetést és fáklyás felvonulást tart a Jobbik holnap Soroksáron
Oct 4th 2013, 19:39

A múlt héten meggyilkolt soroksári asszonyra emlékezve tart gyűlést a Jobbik a soroksári Hősök terén szombaton. A 16 órakor kezdődő rendezvény záróakkordja egy fáklyás felvonulás lesz a gyilkosság helyszínére. A gyűlésen Vona Gábor pártelnök is felszólal.


Frissítés: A párt közleménye: Budapest ne legyen a félelem és a rettegés fővárosa!

Az elmúlt napokban bekövetkezett brutális és kegyetlen bűncselekmények miatt a fővárosi Jobbik ismételten leszögezi: elég volt a két hét alatt rendet teszünk álságos jelszó mögé bújtatott anarchia fenntartásából. A Jobbik-frakció elfogadhatatlannak tartja a rendőrség jogvédőktől rettegő magatartását, a bűnöző kisebbségi csoportok és egyének liberális szerecsenmosdatását, és azt az egész komplex folyamatot, amelynek eredményeképpen brutális bűncselekményekről válik hírhedtté a magyarok fővárosa.

A Jobbik frakciója hiába kérlelte ezerszer az illetékeseket, hogy figyeljenek oda a közterületeken uralkodó áldatlan állapotokra, a hazai és az import bűnözők folyamatos garázdálkodásaira, a kozmetikázott statisztikák tarthatatlanságára, nem történt semmi. A biciklije kinézetéért nyomorékká vert kisgyerek vagy a sportolás közben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt és megalázott nő esete is azt mutatja, hogy Budapest hatalmas lépéseket tett a bűn fővárosa elrettentő cím elnyerése felé.

A Jobbik-képviselőcsoport követeli az azonnali, határozott rendőri fellépést minden egyes közterületen elkövetett bűncselekmény kapcsán, a rendőrök utcai jelenlétének további erősítését, és szemléletváltást a közterület-felügyeletnél, hogy elsősorban a deviáns csoportokkal foglalkozzanak, nem pedig a vélt vagy valós parkolási szabálytalanságokkal.

A Jobbik-frakció ugyanakkor azt is leszögezi, hogy ez a tarthatatlan helyzet nem következhetett volna be a kettős mércés liberális jogvédő szervezetek bűnözőmosdatása nélkül, azon politikai erők áskálódása nélkül, akik a közterületen garázdálkodó deviánsok helyzetéből kovácsolnak politikai tőkét. Követeljük a bűnözők felelősségre vonását, a köztörvényesekkel szemben alkalmazott erőteljesebb hatósági szigort.

Budapest nem lehet a rettegésnek és a félelemnek az a városa, amellyé tették azok a bűnözők, akik az elmúlt napok szörnyű bűncselekményeit elkövették.

Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője, a Bűnmegelőzési és Közbiztonsági Bizottság alelnöke

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése