2013. október 4., péntek

Kuruc.info: Lázárék antikommunizmusa: a mai napig rendszeresen támogatták a Népszavát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Lázárék antikommunizmusa: a mai napig rendszeresen támogatták a Népszavát
Oct 4th 2013, 13:31

Nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők mögé bújva próbál nem létező feszültséget gerjeszteni a Miniszterelnökségen dolgozók munkarendjével kapcsolatban a Népszava - reagált a Miniszterelnökség a lap egyik pénteki cikkére, amely szerint Lázár János hivatalában kötelezővé tették, hogy a dolgozók naponta 10 órát dolgozzanak. A hivatalnál a cikk miatt azonnali hatállyal lemondták a Népszava-előfizetést - eddig tehát vígan pénzelték a magyarallenes kommunista szennylapot, ráadásul a mi adónkból.

A Miniszterelnökségen kötelezővé tették, hogy a dolgozók 7:30-tól 17:30-ig dolgozzanak - írta pénteki cikkében a Népszava. A lap szerint a hivatalban emellett azt tervezték, hogy esti, hétvégi és ünnepnapokra szóló ügyeletre kötelezik az alkalmazottakat, pluszpénz vagy szabadnap nélkül. A beszámoló szerint a hétvégi ügyelettől végül elállt a hivatal.

A beszámolóra közleményben reagált a Miniszterelnökség, e szerint Lázár János államtitkár hivatalba lépését követően, a jogszabályi előírásoknak megfelelően, egyedi munkáltatói intézkedésben rendelte el a lap által hivatkozott munkaidőt, mindenki számára világos feltételeket teremtve ezzel. Az intézkedés kizárólag a Miniszterelnökségen dolgozó kormánytisztviselőkre vonatkozik - tették hozzá.

"Az itt dolgozó munkatársak számára a kormányfő támogatása megtiszteltetést jelent, a munkáltatói intézkedéseket teljes mértékben elfogadják. Ebből kifolyólag teljességgel elfogadhatatlan, hogy a Népszava egyértelműen politikai szándékkal megsérti az itt dolgozó munkatársak önérzetét, elhivatottságát. Aki ezzel a gyakorlattal nem tudott egyetérteni, annak lehetősége volt a közigazgatáson belül máshol elhelyezkedni" - fogalmazott a közlemény.

A Miniszterelnökség az ügy miatt "a mai nappal haladéktalanul lemondja a Népszava előfizetését" - írták.

(HVG nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése