2013. október 4., péntek

Kuruc.info: Hát mégis elsikáltad, te drága jó Guszti bácsi!

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Hát mégis elsikáltad, te drága jó Guszti bácsi!
Oct 4th 2013, 17:13

Újra és újra itt vergődünk sötét "összeesküvés-elméleteink" között, és búsan konstatáljuk, hogy bizony megint bejött a papírforma. Folyik a Hunvald-per, és ebben a "rettentő" elszámoltatási sorozatban ez valószínűleg még a többinél is nevetségesebb véget fog érni. Ami elszámoltatás címén folyik, az már akkora komédiába torkollott, hogy nem tudható, a „Fityesz" miért nem veszi le a műsorról. Pedig ez a dolog még valamikor kemény „tényállásokkal" indult:

A többmilliárdos hűtlen kezelés, megfélemlítés és zsarolás, haveri mutyik és befolyással való üzérkedés, védelmi pénzek és orgazdaság helyett most már csak bagatell 50 millióról szól a vád, az is megosztva. A jogerős ítélet - ami pedig valószínűleg 800 Ft pénzbüntetés lesz 40 évre felfüggesztve és 90 évre titkosítva - arról fog szólni, hogy Hunvald rágázolt a fűre a múzeumkertben, és azt is csak figyelmetlenségből tette, mert közben a kezében levő Kis herceget olvasgatta. És a Kárpát-medence összes bennszülöttje nem fog rázendíteni egy fergeteges kacagásra, mert megfáradt már az ilyen ügyekben nagyon. Ez a "modern európaiságtól" kicsattanó "jogállam" ugyanis nagyon fárasztó intézmény.

A vád tanúi szép lassan eltűntek, volt, aki nyíltan megmondta, hogy megfenyegették, volt, aki csendben elsomfordált. A beismerő vallomások visszavonva. Aki egykor tudott valamit, az már semmire sem emlékszik. Az ingatlanbecslők csupa templomi kóristák voltak, a kilóra megvett önkormányzati emberek pedig "teljes félreértésben voltak a dolgok természetét illetően". A bírák ugyanakkor - természetesen - "függetlenül" és "pártatlanul" végzik a dolgukat, senki sem vesztegette meg őket. Csak hát már kicsit szenilisek, mert rengeteg mindent „elfelejtenek" megkérdezni a vádlottaktól. De hát ilyen „jól szituált demokratákat" nem is illik rosszindulatú kérdésekkel zaklatni.

Aki elég sok gengszterfilmet látott, annak semmi újat nem mondanak ezek a módszerek. Semmi eredetiség sincs bennük. Csupa agyonkoptatott maffiás sztereotípia.

És emlékszünk rá, hogy annak idején "Hunvald Gyurink" kihez is fordult "igaztalan megtámadtatásában" ?No nem nagyhatalmú párttársaihoz, Lendvaihoz vagy Kiss Péterhez. Oh, nem. Azok nem voltak eléggé jelentős emberek a fontos ügyekhez! És még lehet, hogy hátba is támadták volna! Merthogy mostanában gyakran az elvtárs is lehet elvtársnak farkasa.

Hát persze, hogy a gyengék és az elesettek védelmezőjéhez fordult, a Mazsihisz főtitkárához: Zoltai Guszti bácsihoz!

Zoom

Guszti bácsi, sikáld már el a dolgot a Központi Nyomozó Főügyészségen, mert így nem lehet normálisan hogyhívjákolni! - szólt a "megtévedt" bárány.

És, mint látjuk, Guszti bácsi nem habozott, tisztára mosta báránykáját. És a cionisták magyarországi helytartóságának titkára - mit nem mondok, egy kis egyház vezető embere - sokkal jobban végezte dolgát, mint a nagyfejű politikusok. Hiába no, a "szeretet ereje" hatalmas, mint ahogy a példa is mutatja. És érdekes módon a "szeretet ereje" egyaránt működik az MSZP- és a Fidesz-uralom alatt is. És lehet hogy "Gyurikánk" hamarosan ismét régi fényében fog demokratikusan "hogyhívjákolni". Sőt, valószínűleg a végén hatalmas kártérítést fog kapni azért, mert a nácifasiszták ártalmatlanul meghurcolták.

Pedig milyen sokan hangoztatták anno, hogy "ezt már nem létezik, hogy el lehet simítani, és lehet, hogy még az izraeli projektcégeket is elkapják!" Nos, még a szájára sem vehette senki a nevüket. Az lett volna még a teljes kirekesztő nácifasiszta skandalum, hogy ezeket a mit sem sejtő kis ártalmatlan orgazda cégeket valaki "báncsa". "Mindjárt idehozatok egy anyahajót az Adriára, ha ezt még egyszer meghallom!" - mondaná jámbor Guszti bácsink, ha ez eljutna hozzá.

No nem, az nekünk sem hiányzik, hogy ezek a bunkó amerikaiak itt szétbombázzák a frissen épülő holokauszt-emlékműveinket és stadionjainkat, Kárpát-medencei felvirágzásunk jövőbe vezető manifesztumait. És ráadásul egy ilyen kis csekélység miatt.

Csak arra kérünk, aranyos Guszti bácsi, hogy ne kelljen már eljátszani jövőre ezt a választósdit. Az annyira drága és korszerűtlen. Mondd meg Te, ki legyen a miniszterelnök, és hány százalékot kapjanak a pártok! Egy ilyen ízig-vérig demokrata biztosan tudja a helyes válaszokat.

Abból pedig ugye nem lehet baj… 

Sz.P.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése