2013. szeptember 30., hétfő

Kuruc.info: A szokásos himnuszgyalázás is belefért a "liba-tolvaj" koalíció műsorába

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
A szokásos himnuszgyalázás is belefért a "liba-tolvaj" koalíció műsorába
Sep 30th 2013, 12:18

A himnuszgyalázó és a libatolvaj közös szeánszának talán nem a szobordöntögetős pótcselekvés volt az igazi mélypontja. Nos, ők lennének a "demokratikus ellenzék".


"Liba-tolvaj" koalíció

Korábban írtuk: Orbán-szobrot döntögetett a libás és a himnuszgyalázó

A Fidesz által felmondott "szolidaritási szerződés" újrakötését ígérte Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője vasárnap Budapesten, a Magyar Szolidaritás Mozgalom kormányellenes demonstrációján, ahol aktivisták lelepleztek, majd ledöntöttek egy Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló szobrot. A rendezvényen a himnuszgyalázó Dopeman is jelen volt, aki a kormányfő polisztirol szobrának letört fejét a magasba emelte, jelezve Orbán bukását.


Bajnai Gordon azt hazudta: ha győznek 2014-ben, ismét alapelvvé teszik, hogy a többség kötelessége segíteni azokat, akik önhibájukon kívül nem tudnak gondoskodni magukról, a segítségre szorulók kötelessége pedig törekedni arra, hogy kilábaljanak nehéz helyzetükből.

A Clark Ádám téren tartott demonstráció végén lelepleztek egy Orbán Viktort ábrázoló bronzszínű hungarocell szobrot, majd aktivisták ledöntötték úgy, hogy a csizmája a talapzaton maradt. A nagyjából 1000-1500 emberből álló tömeg ezután elindult át a Lánchídon, hogy a Terror Háza Múzeumhoz vigyék a feldarabolt szobrot.

Zoom

Kónya Péter, a Szolidaritás társelnöke azt mondta: a szobor szimbolizálja mindazt, amitől 2014-ben meg kell szabadulnia az embereknek. A hvg.hu munkatársa szerint a rendezvényen Dopeman is jelen volt, aki a kormányő polisztirol szobrának letört fejét végül a magasba emelte, ezzel is jelezve Orbán Viktor jövendőbeli bukását.

(MTI - HVG nyomán; videó: Mandiner)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése