2013. szeptember 30., hétfő

Kuruc.info: Élőben kurvázott Szanyi a köztévében - a lumpenprolik kedvence ismét formába lendült

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Élőben kurvázott Szanyi a köztévében - a lumpenprolik kedvence ismét formába lendült
Sep 30th 2013, 18:35


„Álljon meg a menet! A nonprofit azt jelenti, hogy olyan költségstruktúrája van, amiben tudatosan nem képeznek profitot. De a bevételeknél meg a kiadásoknál pazarolhatnak, mint az atom. Hát, most ha csak azt veszem, hogy a Testnevelési Főiskola egész éves költségvetésével azonos pénzt fizetnek ki egy nyamvadék tanulmányért, egy sportügyi tanulmányért, az nonprofit! Magyarul az, hogy nonprofit, nem mond semmit. Hát hogyha Audikkal fognak járkálni az izék, a főcsővezetők a közszolgáltatási cégeknél, akkor kurvára nem támogatjuk!" – ezt találta mondani a köztévé reggeli műsorában a szocionista Szanyi Tibor.

Ejnye, Szanyi kapitány! Az utolsó hat feles már nem kellett volna. A kérdés amúgy arra vonatkozott, az MSZP támogatja-e a közszolgáltatások nonprofittá tétételét.

Szanyi szerint egyébként a rezsicsökkentés ellenére a 2010-es kormányváltás óta „egy átlagos család sokkal többet fizet a rezsijére". Egyebek mellett azért, mert „megvonták az összes közlekedési kedvezményt, megugrottak a szemétdíjak, a vízdíjak", valamint azért, mert „tizennyolc egész valahánytized százalékkal emelkedett az energiahordozók ára Magyarországon". Utóbbi adat úgy jött ki Szanyinak, hogy a lakossági árak ugyan „picit csökkentek", de a vállalkozásoknak, sőt a társasházaknak is nőtt a villanyszámlájuk.

„Ez Houdinire emlékeztető illuzionista gyakorlat" – összegzett Mr. Alkohol.

(FN24 nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése