2013. szeptember 17., kedd

Kuruc.info: Szilágyi: Súlyos összefonódások vannak a Fidesz és az MSZP között, a két párt gazdasági holdudvara ugyanazokból áll

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Szilágyi: Súlyos összefonódások vannak a Fidesz és az MSZP között, a két párt gazdasági holdudvara ugyanazokból áll
Sep 17th 2013, 09:22

A Jobbik szerint egy múlt heti közbeszerzési eljárás azt bizonyítja, hogy súlyos összefonódások vannak a Fidesz és az MSZP között, és hogy a két párt gazdasági holdudvara ugyanazokból áll - jelentette ki kedden Szilágyi György.

A jobbikos politikus felidézte: a közbeszerzési értesítő múlt heti számából kiderül, hogy az önkormányzati társulás által a Kapos menti hulladékgazdálkodási program kivitelezésére és a terv felülvizsgálatra kiírt nyílt közbeszerzést 4,1 milliárd forintos ajánlattal a Geohidroterv Kft. által vezetett konzorcium nyerte, a Közgép Zrt. irányította konzorcium előtt. A nyertes konzorcium tagja a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft is.

Szilágyi György ismertette: a Geohidroterv Kft. székhelye Budapesten a Máriássy utca 7. szám alatt található, ahol a szocialista kormányok alatt virágzó Wallis-birodalom is működik. Hozzátette: a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. egyik ügyvezető tulajdonosa pedig az a Tóth Csaba, aki az azóta felszámolt Bábolna Zrt. gazdasági igazgatója.

Szilágyi György emlékeztetett arra is, hogy egy évvel ezelőtt a Közgép, a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. és a Geohidroterv Kft. közös konzorciummal nyertek egy 1,5 milliárdos hulladékkezelési közbeszerzést Mosonmagyaróvár térségében.

Kiemelte: a Közgép 2010 óta 130, a Geohidroterv pedig 11,5 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzést.

A Jobbik szerint ezek a közbeszerzések azt bizonyítják, hogy a Fidesz és az MSZP a háttérben együttműködik egymással. Az ellenzéki párt szerint amíg a Fidesz és az MSZP ezt a rendszert tartják fent, addig a magyar emberek nem járhatnak jól. A Jobbik ugyanakkor kormányra kerülése esetén megszüntetné az "urambátyám" közbeszerzéseket és valóban a magyar kis- és középvállalkozásokat juttatná megrendelésekhez - ígérte.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése