2013. szeptember 17., kedd

Kuruc.info: Fejezetajánló Balogék "roma kultúrás" tankönyvébe: hepatitisz miatt két szabolcsi faluban fertőtlenítették az óvodát és az iskolát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Make fitness a way of life

Sign up at a 24 Hour Fitness near you for a 7 day free trial. Join a class and find a community!
From our sponsors
Fejezetajánló Balogék "roma kultúrás" tankönyvébe: hepatitisz miatt két szabolcsi faluban fertőtlenítették az óvodát és az iskolát
Sep 17th 2013, 08:05

Száz embert oltottak be fertőző májgyulladás (hepatitisz A) ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon és Ópályiban - írta keddi számában a Kelet-Magyarország.

A napilapnak Barkaszi Sándor, Kocsord polgármestere és háziorvosa elmondta: nincs szó járványról, a településen egyetlen család öt tagja betegedett meg a vírustól. Közlése szerint hétfőn 67 ember kapta meg a vírus elleni oltást, ezen kívül elvégezték az óvoda és iskola fertőtlenítését és az érintett családoknak fertőtlenítőszert osztottak ki.

Ópályiban is egy családtól indult a fertőzés, emiatt a településen hétfőn harminchárman kapták meg a védőoltást. Guti Éva gyerekorvos elmondta, az iskolában és az óvodában elvégezték a fertőtlenítést, a gyerekek kézmosására fokozott figyelmet fordítanak, így nem számítanak arra, hogy emelkedik a megbetegedések száma.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése