2013. szeptember 17., kedd

Kuruc.info: Még egy hiéna végrehajtó, akinek partnere a csepeli bíróság

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Még egy hiéna végrehajtó, akinek partnere a csepeli bíróság
Sep 17th 2013, 09:41

Tisztelt Kuruc.info!

Olvastam Zoltán Ákos végrehajtó törvénytelen cselekedeteiről szóló beszámolójukat. Én most egy másik végrehajtó, Kristófy László aljas dolgairól szeretnék beszámolni önöknek. Ez az ügy csepeli vonatkozású, amihez asszisztál a csepeli bíróság is.

Egy régi ismerősöm mesélte el kétségbeesve, hogy már senkihez nem tud segítségért fordulni, és minden ügyvéd azzal az indokkal utasítja el, hogy nem akarnak a végrehajtókkal ujjat húzni, mert az egy maffiahálózat, aminek az "igazságszolgáltatók" is tagjai. Akik eddig foglalkoztak az ügyével, azok is becsapták, nem adták be időben a kérvényeket, fellebbezéseket, ezért győzködöm arról, hogy jelentse fel T. Gábor és Sz. Edina ügyvédeket az ügyvédi kamaránál kártérítésért. És ha az ügy alakulását nézzük, akkor van is alapja ennek a megállapításnak.

Az érintett hölgy, H. Mónika, aki egy telefont vásárolt saját nevére, de egy ismerőse használta. Mónika felbontatlanul adta át neki a szolgáltatótól kapott leveleket, soha nem nézte meg a tartalmát, mert megbízhatónak tartotta régi ismerősét. Sajnos ez az ismerőse meghalt, és elhalálozása után derült ki, hogy telefonszámla-adósságot hagyott maga után. Az ügy Kristófy László végrehajtóhoz került, aki a törvény által előírt végrehajtási eljárást nem tartotta be. Érdekes módon most nem találta meg sem a munkáltatót, sem a tartózkodási helyét, de az ingatlant, ami a tulajdona a hölgynek, azt megtalálta, és végrehajtás alá is helyezte azonnal.

Kristófy a földhivatalhoz érkeztetett egy bejegyző határozatot 2008.05.16-án 183.700 Ft tartozás és járulékai erejéig, amire jogosult a Magyar Telekom Nyrt. Mivel 500.000 Ft alatti tartozásnál még nem árverezhet ingatlant, ezért valamilyen úton beadott egy újabb bejegyző határozatot. A következő bejegyző határozat 2010.06.18-i, ami 5.757.987 Ft és járulékai, ahol a Raiffeisen Bank a jogosult. A bank soha nem mondta fel a szerződést, nem kért végrehajtási jogot, mint az a földhivatal által kiadott 2011.07.04-i tulajdonlapon szerepel. Az ingatlanárverezési jegyzőkönyvben is szerepel a Raiffeisen Bank mint végrehajtást kérő. Ez a jegyzőkönyv hamis tényeket igazol.

Milyen összefonódások vannak már megint a földhivatalnál? Évekkel korában már volt egy hatalmas botrány ennél a hivatalnál, újra vizsgálni kellene a tevékenységüket. Nem árverezhet félévnél régebbi adó és értékbizonyítvánnyal, amit a helyi önkormányzat ad ki. Csepel önkormányzata 2009. március 2-án adott ki ilyen igazolást végrehajtás céljából, ami 26.000.000 Ft értékről szól, szemben a Kristófy által kiállított ingatlanárverezési jegyzőkönyvben szereplő 24.000.000 Ft-tal.

Az árverezés 2011.05.25-én történt meg, több mint két évvel az értékbizonyítvány kiállítása után. A csepeli bíróság minden beadványt elutasít, érdemi vizsgálat nélkül. Még meg sem szárad a bírósági pecsét a beadványokon, de a végrehajtó már tudja, hogy kifogás érkezett az ügyben.

Kristófy nem minden iratot küld el az ügyfélnek, ez látszik az ügyirat sorszámából is. A hiányzó iratokat felszólításra sem adja ki. Az árverés 2011.05.25-én volt, és az ingatlant el is adta Kristófy, de a mai napig nincs kifizetve az ellenérték, mert őt a bank nem értesítette, hogy a közjegyző előtt kötött hitelszerződése megszűnt volna. Ugyanis a hitelt még mindig fizeti a banknak minden hónapban.

Néhány törvénytelenséget említek most meg, remélem, hogy akik ennek a végrehajtónak voltak az áldozatai, szintén megírják történetüket.

A vevő nem más, mint Németh Klára Katalin, aki rendszeres ügyfele Kristófynak, és általában sikerrel teszik tönkre a megszeppent, megalázott áldozatokat. Ők ebből élnek! A nő évek óta nem dolgozik. (Németh Klára Katalin és férje címe, elérhetősége, telefonszáma a szerkesztőségben.) Ez a antimagyar munkanélküli házaspár rendszeresen luxusutakon vesz részt, miből? Folytatólagosan követik el az adócsalást, az így szerzett ingatlanokat Kristófy segítségével játsszák át harmadik személynek, vagyonszerzési illeték megfizetése nélkül. Ajánlom a NAV figyelmébe a házaspárt!

Amit biztosan kijelenthetek, hogy nem fogjuk ismerőseimmel hagyni, hogy H. Móninak és családjának életét a csaló, és pénzéhes végrehajtó, valamint Németh Klára és férje tönkretegye. Nem ijedünk meg a fenyegetéstől, és a piszkos munkához igénybe vett verőembereiktől sem! Védjük meg a kisemmizőktől a magyar embereket!

Tisztelettel:
Egy csepeli tisztelőjük és olvasójuk

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése